mamaincogito
Fanka BB :)
Nie da się jeść za dużo owoców
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam często, ale nie więcej niż raz czy dwa Dziennie. Wolę tak niż zaparciaAle napisalyscie dużo przez weekend [emoji3]
Nie nadrobie...
Albo może później [emoji3]
W ogóle dzień dobry. [emoji3]
Dziś kończymy 19tc i zaczynamy 20 [emoji3]
Czy któraś z Was ma problem z biegunkami?
Od tygodnia z rana boli mnie brzuch i już po tym wiem, że trzeba do wc. Tylko tyle, że nie odwiedzam więcej jak raz na dzien... Ale czy to jest normalne? Jutro zapytam doktorki [emoji52]
Dziś byłam zrobić badanie moczu i przy okazji posiew. Ciekawe jak wyjdzie
Ale to tak może działać jak organizm nie przyzwyczajony do dużej ilości warzyw czy owoców to może być tak potemNie da się jeść za dużo owoców
Ale mówisz o grupie zamkniętej? https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/88794/ działa wszystkoDziała ??? Dostałam informacje na aplikacji że wątek został usunięty przez administracje
Nie nie. O tym ale już wszystko się wyjaśniłoAle mówisz o grupie zamkniętej? https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/88794/ działa wszystko
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Nie no, przed ciąża też jadłam sporo warzyw i owoców, bo lubię.Ale to tak może działać jak organizm nie przyzwyczajony do dużej ilości warzyw czy owoców to może być tak potem
Ja chodzę po 10razy[emoji22]Nie no, przed ciąża też jadłam sporo warzyw i owoców, bo lubię.
Myslalam, że to jakiś problem, bo w pierwszej ciąży miałam cały czas zaparcia.
A może tak być od tych wszystkich tabletek ? Może mój organizm już wysiada [emoji3]
Ale ok, jak piszecie, że tak też macie to luzik. Jutro jeszcze w razie czego zapytam doktorki, niech mi potwierdzi że wszystko ok. [emoji3]
Też czekam na posiew... ma być jutro jak będzie ujemny , a jak nie będzie jutro wyniku to Pani w laboratorium powiedziała, że widocznie będzie dodatni... liczę jednak na wynik ujemny [emoji3]Mam dziewczyny wyniki posiewu. Dwie rzeczy udało się zlikwidować to mam dwie kolejne inne bakterie wrrrr
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ale moczu? Ja mam posiew z pochwyTeż czekam na posiew... ma być jutro jak będzie ujemny , a jak nie będzie jutro wyniku to Pani w laboratorium powiedziała, że widocznie będzie dodatni... liczę jednak na wynik ujemny [emoji3]