reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja dziś już byłam 3razy na kibelku ale to raczej organizm mi się oczyszcza po weekendzie :D przeważnie lecę raz dziennie :)

reklama
Za dużo owoców to jedynie mnóstwo cukru, który bedzie skutkował przyroatem wagi i o ile takie jak jabłka mogą wzdymać, a kiwi w wiekszej ilości przeczyszczać, tak ogólnie ujmując nie powinno być problemów. Warzywa, też w zależności - może nadmiar błonnika do którego jelita nie są przyzwyczajone.

Zauważyłam, że po zytnim pieczywie miewam atrakcje ( kiedyś jesli juz zdarzyło mi sie jeść pieczywo to rylko takie) :/
No i dziś po kromce z żółtym serem- zgaga poziom master:/

@Lovi23 Ewentualnie produkty mleczne ? Jesli takie spożywasz?? Też mogą terroryzować jelita

Ja po nabiale zaraz do kibelka lece :)
Zgaga zaczyna mi się po wszystkim, shit muszę się w migdały zaopatrzenie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po nabiale zaraz do kibelka lece :)
Zgaga zaczyna mi się po wszystkim, shit muszę się w migdały zaopatrzenie

W pierwszej też jadlam, ale nie pomagały :/ Najgorsza dopadla mnie w 3trymestrze - wtedy farmaceuta polecił rennie - nie wiem czy nadal dozwolone. Dziś pierwszy raz ja odczuwam:/

W pierwszej też jadlam, ale nie pomagały :/ Najgorsza dopadla mnie w 3trymestrze - wtedy farmaceuta polecił rennie - nie wiem czy nadal dozwolone. Dziś pierwszy raz ja odczuwam:/
Dozwolone, brałam rennie jak już musiałam spać na siedzaco :/
Mi pomagały ale tylko wtedy gdy brałam po każdym posiłku 2-3 sztuki

Macie jakies stronki z ciekawymi ciuszkami ciążowymi i dla maluszków??
Trafiłam na "szykowna mama"- przypadły mi do gustu niektóre koszule do karmienia :) chyba juz coś zamówię ;)

Mam już wyniki moczu....
Sama nie wiem czy są dobre :/
Ktoś zna się bardziej na ten temat?

1502106409-aaaaaa.png

Zrobiłam też posiew moczu Ale będzie dopiero jutro bądź pojutrze.

reklama
Do góry