reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
U nas dziś placki z cukini, ziemniaków i marchewki z sosem czosnkowym ;)

Syrop z cebuli się robi, odpukać żeby tylko na tym gardle się skończyło ;)

W Gdańsku dziś pięknie i słonecznie, @monia090 jak będziecie w skończcie na Jarmark Dominikański dla tubylców troszkę oklepane ale dla turystów fajna atrakcja i życzę pogody :) a na Przymorzu chyba ul. Dąbrowszczaków jest taki duży plac zabaw dla dzieci i niedaleko morza :)
Pozdrawiam z wyrka ;)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero w okolicach nastepnego weekendu bedziemy jechac. A Jarmark do kiedy jest? Chcemy isc do Zoo i troche poplazowac jesli bedzie odpowiednia pogoda. Starowke znamy wiec w razie niepogody trzeba bedzie poszukac innych atrakcji [emoji6]

reklama
Jarmark trwa dopiero tydzień bo od zeszłej soboty to do 20.08 będzie, więc jeszcze troszkę.

W razie niepogody polecam jeszcze Centrum Nauki Experyment w Gdyni jak nie byliście(tylko sprawdzcie jak byście chcieli jechać czy można kupić bilety w internecie) nie wiem ile Twoja córcia ma lat ale atrakcje są tam i dla małych i dla dużych ;)

Dopiero w okolicach nastepnego weekendu bedziemy jechac. A Jarmark do kiedy jest? Chcemy isc do Zoo i troche poplazowac jesli bedzie odpowiednia pogoda. Starowke znamy wiec w razie niepogody trzeba bedzie poszukac innych atrakcji [emoji6]
Zoo też super ;) no myślę, że nie będziecie narzekać na nude ;)

Hej laski, dyskusja o fotelikach mnie wciągnęła na maxa ;) @mamaincognito wiedza powalająca ;)
Za radą i chwilą wieczorną, zamówiłam sobie jedną parę spodni z hm przez neta z przesyłka 100zl r42 wg tabeli :) czytałam na stronie że zwrot to 3.90 zł więc mogę zaryzykować.

Abstrahując, mąż chory, nos, gardło, ana domiar złego jeszcze go coś w nogę ugryzło i spuchła mu kostka tak że jej nie widać, idzie dziś do lekarza bo mu aż się czarne zrobiło. Do sedna, macie jakie skuteczne leki, domowe sposoby na choroby? Ja już się dziś obudziłam z bólem gardła z lewej strony ;( o 5 nad ranem jedna tabletka cholinexu i 5 minut temu mleko z czosnkiem i miodem, jak macie sprawdzone sposoby to byłabym wdzięczna, ależ się rozpisałam.
Buźka [emoji8]

Ja tez dzisiaj obudziłam się z chrypka i kaszlem. Wczoraj trochę pogrillowalam i chyba zmarzłam. Muszę wysłać m do apteki po coś do ssania na gardło. Niestety też nie znam domowych sposobów. Będę może próbować dużo pić..

Udało się:D po 2 dniach prób w końcu załadowało zdjęcia :D
Takie rzeczy mam na rozstępy, czy skuteczne ?!
Efektima ma straszna konsystencje tłusta i lepka, chętnie oddam ;)
Tummy butter jak to masło twarde i również trudno wchłanialne, natłuszczające, ale mniej lepkie więc dajw rade.
Najbardziej pasuje mi oliwka babydream, którą zdobyłam za 1grosz z aplikacją rossmann :D

Załączniki

• Capture+_2017-08-05-10-43-46-288x475.png
    Capture+_2017-08-05-10-43-46-288x475.png
    33,9 KB · Wyświetleń: 64
  • 20170805_103508-936x1664.jpg
    20170805_103508-936x1664.jpg
    194 KB · Wyświetleń: 58
  • 20170805_103647-936x1664.jpg
    20170805_103647-936x1664.jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Udało się:D po 2 dniach prób w końcu załadowało zdjęcia :D
Takie rzeczy mam na rozstępy, czy skuteczne ?!
Efektima ma straszna konsystencje tłusta i lepka, chętnie oddam ;)
Tummy butter jak to masło twarde i również trudno wchłanialne, natłuszczające, ale mniej lepkie więc dajw rade.
Najbardziej pasuje mi oliwka babydream, którą zdobyłam za 1grosz z aplikacją rossmann :D
Oliwek nie powinno się stosować regularnie, one w rzeczywistości wyruszają skórę i mogą więcej zaszkodzić niż pomoc. Tak samo nie wolno stosować dla dzieci, w szpitalu o tym po urodzeniu mówią bo panuje przekonanie że oliwka jest dobra

Do góry