Lovi23
Fanka BB :)
10 razy dziennie ?Ja chodzę po 10razy[emoji22]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 razy dziennie ?Ja chodzę po 10razy[emoji22]
Już prawie dwa tygodnie. Te antybiotyki tak mi dowalają. Ale muszę je brać na te bakterie choćbym się miała wykończyć bo inaczej stracę ciążę [emoji53]10 razy dziennie ?
Tragedia, tak cały czas na tych antybiotykach... I jeszcze nic nie pomagają? A co masz za bakterie?Już prawie dwa tygodnie. Te antybiotyki tak mi dowalają. Ale muszę je brać na te bakterie choćbym się miała wykończyć bo inaczej stracę ciążę [emoji53]
Pomagają. Wszystkie które mialam wyleczylam [emoji13] tyle ze mam nowe bo organizm oslabiony-bledne kolo. E. Coli i enterobacter aerogenesTragedia, tak cały czas na tych antybiotykach... I jeszcze nic nie pomagają? A co masz za bakterie?
Ale jakieś znów groźne czy teraz już nie?Mam dziewczyny wyniki posiewu. Dwie rzeczy udało się zlikwidować to mam dwie kolejne inne bakterie wrrrr
Bierz probiotyk póki Cie jeszcze nic nie zlapaloMojego m na wieczór zaczęła brać jelitowka, biedak pół nocy się męczył i ja siłą rzeczy razem z nim, bo wstawał, chodził, wiercił się. Czuję się strasznie zmięta dziś, ani dospać, ani się rozbudzić. Ehh. Obym tylko nic od niego nie złapała...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba każde są groźne [emoji45] e. Coli i enterobacter aerogenes.Ale jakieś znów groźne czy teraz już nie?