malami25
Fanka BB :)
Brawo dla córeczki. Jeszcze może jej się zdarzyć zmoczyć łóżko jak będzie chora albo przemęczona, ale to normalne. Ja mam na wszelki wypadek zawsze podkład pod prześcieradłem, mimo, że Ala od 2 lat śpi bez pampka. Ze dwa razy się zdarzyło, że się zsikała, ale była w tedy naprawdę mocno chora.Nasza pierwsza noc bez pieluchy za nami
Szok nie wiedziałam, ze mam taka "dojrzała" córkę
Chciałam Ja wysadzić, ale powiedziała nie i poszła dalej spać
Koło 3 nad ranem mnie obudził głos opadającej deski klozetowej i spuszczonej wody, Córka sama poszła sikać [emoji7] przystępowała do mnie i tak razem spałyśmy, później jeszcze jak wstaliśmy zrobiła siku, ale łóżka ocalone Waw
Jestem wzruszona
Ciekawe jak nam dalej pójdzie
@apap nie już dawno nie, drzemek nie ma już od ponad dwóch lat, z dziennym odpieluchowaniem poszło gładko, ale nie naciskałam
Córka będzie mieć w grudniu 4 latka;
@babyWOW super, ale dzidzia już duża i powtórz badania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dziś mam wizytę... Już kwitnę w poczekalni a lekarz od 9. Jestem czwarta. Czyli koło 10.30 wejdę. Uroki życia w małej miejscowości [emoji6]
Pogoda u mnie okropna, aż się podnieść z łóżka nie mogłam. Wolę jak jest zimno i słonecznie. Dziewczyny mi dziś bunt podniosły i nie chciały wstawać, bo przecież noc jeszcze [emoji4]
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom