reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Współczuję Kiki. Chociaż wiem że alergicy z czasem przechodząc na tym do porzadku dziennego. Mój Antos alergii pokarmowych nie ma uczulenie jest na trawę żyto i brzoze.
Właśnie wyjelam ciasto marchewkowe z piekarnika. Ale pachnie. ...mniam. kto wpada na kawę?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kamisia1101 ja chetnie wpadne:)
Moja euforia związana z zakupami przemieniła sie we wkurw. Komoda dosyć ze niekompletna po złożeniu sie okazała to jeszcze mała pipidówka. Powkladalam to co mam do tej pory i koniec miejsca a gdzie pieluchy kosmetyki koce.... Asz wkurzona jestem. No nic pojedzie do teściów a trzeba bedzie kupic większa. Nic nie moze byc po mojej myśli...

Prymulka znam doskonale bóle związane z rwą. Ja mam dyskopatię i przez nią miewam rwę pare razy w roku. Zazwyczaj zastrzykami sie kończy. Teraz w ciąży kręgosłup mu odpuścił. Nie wiem, jakim cudem.. Bałam sie na maxa ze problemy sie pogłębia, a tymczasem cisza. Tzn boli w krzyżu i lędźwiach, jak przy dźwiganiu ale żadnej rwy nie miałam.. Wiem jednak ze jak będę juz po ciąży, to jak mnie cos chwyci, to do spania będę używała poduchy ciążowej. Ja mam taka w kształcie litery C. A joga? Masz możliwość?

Marcje kochana, tez nie miałabym siły na hasanko ma weselu.. Dawaj znac jak zabawa, moze sie rozkręcisz :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry