reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Gratuluję wizyt dziewczyny.
Kolorowa podziwiam odwagi dwoje dzieci i szczeniak:) dziewczyny nie uciekajcie na zamknięty bo jednak duża część nas dostępu tam nie ma a szkoda by było nie wiedzieć co u was...

reklama
@kolorowaMama , @Danutka24 super wieści, śliczna stopa i piesek też. Co to za rasa?
Mój mąż dwa dni temu zdecydował, mimo moich protestów odpowiedzieć na apel na Facebooku i zaadoptował psa, a raczej sunię, białą po mamie bernardynce. Jestem przerażona, mamy w domu dwie jamniczki, z tego jedna starowinka 17- letnia, która ma wyłączone wszystkie zmysły oprócz czucia i węchu. Jest ślepa i głucha. Dwoje dzieci i trzecie w drodze a ten załatwił jeszcze szczeniaczka, który za pół roku będzie ważył więcej ode mnie. Trochę się boje, że malutkie ząbki będą często stykać się z meblami, zabawkami i buźką mojego noworodka. Popi waży 12,5 kg a ten szczeniak za chwile będzie miał 50 kg:mad:. Cóż jakoś będę musiała sobie z tym poradzić, albo wyślę mojego Dominika na wycieraczkę razem z psem:yes:

@MiMeMi ja mam dosyć ciemną karnację, ciemne oczy, brwi i rzęsy, a włosy teraz miodowe i chyba nienajgorzej. Z jasną cerą, ciemną otoczką oczu możesz super wyglądać w ciemnych np włosach. Trochę jak królewna Śnieżka.

@Danutka24 a ile waży Twoja pociecha? Bo chyba jesteśmy obydwie w równo 26 tygodniu?

image.jpeg

To ma być sunią mojego męża

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    84,7 KB · Wyświetleń: 304
Malina, przecudny piesek. Jestem pewna, ze sie zakochasz i nie bedzie Ci to przeszkadzało.. A moze piesek bedzie grzeczny i uda Wam sie szybko wyszkolić szczeniaka:)
Mój narzeczony tez marzy o dużym piesku. Obiecałam, ze na wiosnę sie zastanowimy. Jak dzidzia troche podrośnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama , @Danutka24 super wieści, śliczna stopa i piesek też. Co to za rasa?
Mój mąż dwa dni temu zdecydował, mimo moich protestów odpowiedzieć na apel na Facebooku i zaadoptował psa, a raczej sunię, białą po mamie bernardynce. Jestem przerażona, mamy w domu dwie jamniczki, z tego jedna starowinka 17- letnia, która ma wyłączone wszystkie zmysły oprócz czucia i węchu. Jest ślepa i głucha. Dwoje dzieci i trzecie w drodze a ten załatwił jeszcze szczeniaczka, który za pół roku będzie ważył więcej ode mnie. Trochę się boje, że malutkie ząbki będą często stykać się z meblami, zabawkami i buźką mojego noworodka. Popi waży 12,5 kg a ten szczeniak za chwile będzie miał 50 kg:mad:. Cóż jakoś będę musiała sobie z tym poradzić, albo wyślę mojego Dominika na wycieraczkę razem z psem:yes:

@MiMeMi ja mam dosyć ciemną karnację, ciemne oczy, brwi i rzęsy, a włosy teraz miodowe i chyba nienajgorzej. Z jasną cerą, ciemną otoczką oczu możesz super wyglądać w ciemnych np włosach. Trochę jak królewna Śnieżka.

@Danutka24 a ile waży Twoja pociecha? Bo chyba jesteśmy obydwie w równo 26 tygodniu?
Około 1000 g, strasznie szalał bobas,ledwo bo zmierzyła lekarka... [emoji6] a Twój bobas ile waży ?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@yoan.m tak lekarz super jego spokoj i opanowanie niesamowite i powiedział, ze mogę rodzic naturalnie ale jeżeli do terminu nie urodzę czyli do 14.01 to 16.01 cc bo indukcja prawdopodobnie zakończy się tak samo jak pierwsza także nie ma sensu próbować

@malina4444 amstaff ;) i powiem Ci, ze ja strasznie chciałam a sama się przeraziłam jak dziś zobaczyłam mojego szczeniaczka ma 7 tyg i wazy 6 kg [emoji16]
Sunia wasza jest przesłodka [emoji7]

Dziewczyny gratuluje wizyt [emoji173]️[emoji7]

Jutro z rana mam rozmowę z dyrektorem w szkole u Majki :)!

Życzę spokojnej nocki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry