Beata93
Beatka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze jest cosnienie spoczynkowe, jesli nie jest podwyzszone to nie jest źle. W ciagu dnia wysiłek, stres, nerwy, kofeina, sol I inne rzeczy podnosza cisnienie w środku dnia. (ja mam bez lekow spoczynkowe 140/100 a w ciagu dnia 160/120)no widzisz , ale ja takie mam tylko jak leżę w łóżku i nic przez pół godziny nie robię, nawet nie wstaję po ciśnieniomierz, a jak mierzę w ciągu dnia, to mam ok 138/98...
Dziękuję za odpowiedźJa znam Gabrysia, chodzil z moja coreczka do szkoly, super chlopak, bardzo lubiany przez dziewczynki I z wzajemnoscia. Do tego znam kilku Adasiow I Adamow I też super chłopaki.
Mam tak grzeczna i spokojna córkę że przyda mi się troszkę urwisowania@Olivka kciuki za badania.
@Andziulkag81 ja miałam ucznia Gabrysia, bardzo ładny chłopiec, ale straszny smyk [emoji6]
Dzięki dziewczyny za info o termometrach [emoji5]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomnialam jeszcze dodac żebyś nie mierzyla cisnienia czesto, rano I wieczorem wystarczy, dla wielu osob czeste mierzenie cisnienia I stres z tym zwiazany podwysza je nienaturalnie.no widzisz , ale ja takie mam tylko jak leżę w łóżku i nic przez pół godziny nie robię, nawet nie wstaję po ciśnieniomierz, a jak mierzę w ciągu dnia, to mam ok 138/98...
To superUsg szyjki mialam i badanie na samolociku. Szyjka nadal miekkawa u gory jak byla, ale dluga (5cm) i zamknieta.
@olivka85 paluszki trzymam
I w ogole mialam cos napisac ale ostatnio sie gubie co komu mam pisac. Dziewczyny z L4 sie nie wahajcie, dosc sie napracowalyscie.