Kateflower
Zaciekawiona BB
Witam
20 stycznia do nas spadnie drugi anioł z nieba 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda? Ja ruszam jutroGato, basen w ciąży to świetna sprawa. Robi dobrze na wszystko. Muszę się też zmotywować, bo w pierwszej ciąży chodziłam regularnie.
serdecznie Ci dziękuję za podpowiedzi. Tzrochę się uspokoiłam. Zastosuję się do Twoich rad, Ty w końcu z tym żyjesz, więc wiesz doskonale co robićNajważniejsze jest cosnienie spoczynkowe, jesli nie jest podwyzszone to nie jest źle. W ciagu dnia wysiłek, stres, nerwy, kofeina, sol I inne rzeczy podnosza cisnienie w środku dnia. (ja mam bez lekow spoczynkowe 140/100 a w ciagu dnia 160/120)
Daj sie poprowadzic lekarzowi, powiedz mu o różnicy cisnienia, moze potrzebujesz lekow tylko na dzien.
Sama z siebie mozesz ograniczyć sol I kofeine I postarac sie unikac sytuacji stresowych I nerwowych ( na ile to możliwe) i postarac sie o przynajmniej pół godziny spokojnego spaceru dziennie ( to sa ogolne zalecenia dla osob z nadcisnieniem)
chętnie pooglądamDziewczyny znalazłam fajny kanał na YouTube. Dziewczyna ma kilka fajnych filmików o wyprawce, o porodzie itd. Jak Wam się nudzi (szczególnie tym na zwolnieniach jak ja) to zawsze możecie włączyć
to samo mówił mój lekarz, więc od wczoraj mierzyłam już mniejZapomnialam jeszcze dodac żebyś nie mierzyla cisnienia czesto, rano I wieczorem wystarczy, dla wielu osob czeste mierzenie cisnienia I stres z tym zwiazany podwysza je nienaturalnie.
W którym tygodniu jesteś? Mój robaczek 750 waży i 30 cm długi lekarz mówi że dosyć spory jak na 24 tc ale mam się nie martwić bo chłopcy zawsze są więksi [emoji3] [emoji12]Hej dziewczyny!
U nas remont i remont... Zejdzie dłużej niz sie tego spodziewałam.. Ja juz zmęczona.. Bo nie mam własnego miejsca i wszystko porozwalane..
Dzis byłam u nowej lekarki, ta pracuje w szpitalu w którym chce rodzic . Jestem zadowolona z wizyty, podejrzałam mojego Kubusia i wazy juz ponad 900g, wiec juz całkiem spory chłopak z niego. No i dostałam l4Dzis tez byłam na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia, póki co zapowiada sie ciekawie
Miłego wieczorku!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie moge odnaleźć prywatnego forum, możecie podrzucić linka? Nie wiem czy ja tez mam tam dostęp ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom