Witam u nas spokój Antos kopie byłam z dziewczynami na rowerach pomalutku nie daleko.M w pracy jak przyjdzie to u nas dzisiaj jest w swietlicy wiejskiej Smaki kuchni regionalnej degustacjia i biesiadowanie wiec idziemy sie rozerwać a mieszkam 10 metrów od sali.
reklama
olivka85
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za mile slowa. Zastanawiam sie jak to jest z tymi torbielami nawet jak sie wchlona w czasie ciazy to potem dziecko sie normalnie rozwija? Czy np pozniej zaczyna chodzic albo mowic itp i czy jak sie nie wchlona to tez maja jakis wplyw na rozwoj dziecka?
gato
Cześć dziewczyny.
@Olivka bardzo to wkurzają, że niektórzy lekarze na NFZ olewają pacjentki i trzeba iść prywatnie,żeby zrobić porządne badania. Mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą ok., trzymam kciuki.
@MartynaM kurcze niełatwo jest zwolnić tempo przy małym brzdącu ale postaraj się milo to.
@kolorowaMama mnie moja tatuatorka zakazała się pokazywać w studiu też w trakcie karmienia . Nad czym ubolewam oczywiście [emoji6].
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@Olivka bardzo to wkurzają, że niektórzy lekarze na NFZ olewają pacjentki i trzeba iść prywatnie,żeby zrobić porządne badania. Mam nadzieję, że wszystkie wyniki wyjdą ok., trzymam kciuki.
@MartynaM kurcze niełatwo jest zwolnić tempo przy małym brzdącu ale postaraj się milo to.
@kolorowaMama mnie moja tatuatorka zakazała się pokazywać w studiu też w trakcie karmienia . Nad czym ubolewam oczywiście [emoji6].
olivka z tego co wiem to nie mają wpływu zresztą skoro zazwyczaj nie mają też wpływu niewchloniete to tym bardziej wchłoniete.
betina niestety mój syn jest bardzo aktywnym dzieckiem lubi wszędzie wlazic i biegać. myślę że to że potrzebuję tyle mojej uwagi jest też związane z tym że tak słabo śpi i w dzien i w nocy przez co jest zmęczony i marudny. właśnie mój M jeździ z nim autem bo po godzinnej próbie usypiania w domu oboje mieliśmy już dość.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
betina niestety mój syn jest bardzo aktywnym dzieckiem lubi wszędzie wlazic i biegać. myślę że to że potrzebuję tyle mojej uwagi jest też związane z tym że tak słabo śpi i w dzien i w nocy przez co jest zmęczony i marudny. właśnie mój M jeździ z nim autem bo po godzinnej próbie usypiania w domu oboje mieliśmy już dość.
nie od razu się budzi.MartynaM a potem daje sie go przeniesc takiego spiacego do lozka?
kolorowaMama
@MamusiaToJa tak jak pisze @aniay zależy to tez od tzw dnia ja np nie mogłam w okres i kilka dni przed bo byłam rozdrażniona tak samo ma się to do zmęczenia jak szlam niewyspana i zmęczona to czułam na sobie nawet oddech tatuazysty [emoji23]
@gato wiesz, ja nawet nie pomyślałam żeby zapyta o okres karmienia choć ja nie nastawiam się na kp wiec chce szybko wrócić pod igiełki [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@gato wiesz, ja nawet nie pomyślałam żeby zapyta o okres karmienia choć ja nie nastawiam się na kp wiec chce szybko wrócić pod igiełki [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gato
@kolorowaMama ja spytałam o ciążę, a ona sama mi powiedziała, że podczas karmienia też nie mogę. Trochę się zdziwiłam. Ale może to i lepiej , bo choć już chcę coś nowego , to pewnie finansowo będę musiała dłużej ciułać [emoji39]
reklama
shariotka
Poszlam dzis na usg prywatnie. Lekarz przynajmniejnormalnie mnie zbadal. Malej siusiak nie urósł wazy 1015g jest 11dni starsza. Pytal czy glukoza mi wyszla ok, bo troche duzo za duza jest.
Na początku badania wyszlo za wysokie tetno 172 a potem na koniec 147. Powinno byc ok 150, dodatkowo na prawej komorze mozgu jest torbiel 18x19mm i jak mierzyl mi szyjke powiedzial, ze mam zylaki na bliznie i nie bardzo moge miec sn. Ale i tak moj gin mowil o cc. W pon musze zasowac szybko do przychodni, zeby moj gin dal mi skierowanie na echo serca plodu i kontrole przeplywow w mozgu i dokladnego jego obejrzenia.
Wkurza mnie to, ze jak nie zaplacisz to nie masz porzadnie badan robionych. Ten kretyn 2 tyg temu na nfz nic nie mowil, ze cos moze sie dziac, oby tylko odbebnic pacjentke. A ten prywatnie od razu inne podejscie i wszystko mowil.
Na Agatowej wszystko kosztowaloby mnie ok 800zl ale czlowiek zawsze tak sie szczypie z ta kasą. Zobacze gdzie mnie wysle moj gin
A to robiłaś usg na Agatowej?