reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej!

Ja już w domku. Jednak nie zostałam w Krakowie, bo kumpela się rozchorowała. Więc sama wracałam autem z Adasiem, stresik oczywiście był, bo sam wyjazd z Krakowa to dla mnie wyzwanie.

Idealka, w Ikei też zawsze brzuchatki :D

Kolorowa, czyli jeśli ja zapłaciłam za wizytę na której miałam badanie na fotelu + usg 100zł to tanio? Myślałam że nomalnie :)

Danutka zdrówka dla Was!

reklama
@Danutka24 no jak mnie denerwują takie zachowania! Naprawdę chora przyszła do domu, gdzie dziecko i ciężarna?? No po prostu masakra :/ Ja teraz po 5 razy wszystkich dopytuję czy zdrowi itd, bo ludzie naprawdę nie czują takiego obowiązku i jakiejś takiej troski o drugiego człowieka :/ Smutne to :(

Powodzonka dziewczyny z remontami :) Pokażcie zdjęcia po metamorfozach :) Ja uwielbiam takie rzeczy :) Mnie żadne remonty nie czekają, ale nawet zakup dodatkowej komody czy szafy to już dla mnie radocha :) Dobrej nocy, szczególnie tym pochorowanym. Obyście wstały zdrowsze :*

Witajcie od wczoraj próbuje cos na skrobać a padam, niby wczoraj nie pracowała a od rana na nogach do wieczora
A dzis pobudka o 6.30 płacząca krzycząca Julka bo chciała ze mną spac a Tatę wyrzucić i jakos tak wyszło, ze jeszcze z Malzem sie pokłóciłam
Ech
I teraz jak juz człowiek ma chwilkę to do pracy
I

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam, ze brzuch juz mi tak ciazy, ze wydaje mi sie ze z Corka na tym etapie miała mniejszy, śmieje sie, ze mogłabym juz rodzic
Nie wyobrażam sobie, ze jeszcze mi większy urośnie

Ja tatuaż juz robie i robie od 20
Strasznie mi sie podobają i ciagle cos ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry