reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No i tylko pochwaliłam mego syna, że miesiąc w przedszkolu a on zero choróbska , a tu od nocy ma stan podgorączkowy, kaszle i ma bardzo szybki oddech, najbardziej mnie nie pokoi ten oddech przyspieszony. Ogółem nie wygląda na chorego ,humor, apetyt - wszystko jest. Jak do jutra nie minie to się przejdę do lekarza z nim, bo później weekend ;/

EDIT: zaglądnęłam do buźki, a tam piątka górna idzie, może to od tego ...

I tak już zawsze będziemy się martwiły o te nasze Szkraby :)

mnie też dzisiaj coś brzuch pobolewa jak tylko wstane. Jak leże jest ok. Poodpoczywam jeszcze troche i mam nadzieje ze minie.
Ja właśnie wróciłam z jp niby wszystko dobrze boli strasznie nadal mam odpoczywać więcej nospe. Ból jest dziwny bo cały bok lewy +kręgosłup mam nadzieję że to do jutra przejdzie ważne że z dzidzia ok. Nastraszli mnie na początku bo potraktowali na cito i zrobili duże zamieszanie.
Leżę i się nie ruszam to jest ok . Miala tak któraś z Was?

Marcje ja wlasnie od teraz wiekszosc czasu pracuje z domu wlasnie I rzeczywiscie jest to o wiele wygodniej. wiec dotrwam jeszcze te 3 tyg, ale tez chciala bym troche odpoczac od wszystkiego.. co I tak nie bedzie do konca mozliwe bo mam malego synka w domu ; )
widzisz Ciebie wszyscy namawiaja zeby juz pojsc na zwolnienie, a ja mam wrazenie ze u mnie wszyscy biora za oczywistosc ze bede pracowac do 9 miesiaca.. bo przeciez dam rade.. :/
MiMeMi masz racje, pewnie zazwyczaj tak jest ze nikt nawet specjalnie nie doceni tego ze dajesz z siebie wszytsko do konca, I trzeba troche bardziej ze swojej perspektywy popatrzec bo to dla nas jest wyjatkowa sytuacja.. Poza tym tak sobie mysle ze nikt nie jest niezastapiony I naprawde sobiee swietnie beze mnie poradza : )
Andiulka heh tez myslalam ze Ci lekarka joge zalecila na skurcze I bole ; ) moze jakas nowatorska metoda ;)
brzusio super ze juz w domku! masz specjalna diete?
Nie jestem na diecie ale lekarz kazał nie przesadzac i troszkę bardzie zwracać uwagę na to co jem:)

Ostatnia edycja:
N
Ja właśnie wróciłam z jp niby wszystko dobrze boli strasznie nadal mam odpoczywać więcej nospe. Ból jest dziwny bo cały bok lewy +kręgosłup mam nadzieję że to do jutra przejdzie ważne że z dzidzia ok. Nastraszli mnie na początku bo potraktowali na cito i zrobili duże zamieszanie.
Leżę i się nie ruszam to jest ok . Miala tak któraś z Was?
Nie miałam tak ale tak sobie mysle ze jak wszystko jest ok to może dzidzi sie tak ułożylo i z tego ten ból.no nie wiem...

Rozumiem C
@brzusio to w takim razie super ze tak wyszlo. Ostatnie dni mam cukier lekko ponad norme.Ale nie jest na tyle wysoki abym się martwiła. Diety cały czas przestrzegam. Nawet potraw solonych nie jem. Najgorzej jak w domu mój mąż się objada. Bo córki to się zawsze schowają aby mi smaka nie robic. A mężus to siada kolo mnie i wpierdziela spaghetti, mielone, słodycze :( On w ogóle nigdy na rzadnej diecie nie był chociaż odchudzająca by mu się przydłała ;) i nie wie jak to jest siedzieć o pustym żołądku. Ja to zawsze na niego krzycze na to co on je, ale już chyba jego nawyki się nigdy nie zmienią. Na sniadanie potrafi napic się pepsi a miesa innego niż w postaci smażonej nie toleruje :(
Rozumiem Cie doskonale bo jak lekarz kazał mi bardziej zwracac jednak uwagę na to co jem to ja jestem taka głodna ze zjadłabym konia z kopytami:)ja tez mam męża obrzarciucha:)zaczął tyć jak bylam w poprzedniej ciąży jedliśmy razem tylko ze ja urodzilam i zrzucilam brzuch a jemu zostalo:)a jak sie poznaliśmy to bylł taki szczupły:)

Dziewczyny ja tez w nocy czuje napięcie, skurcze w lydkach, mam zwykły magnez zaczynam go brać, chyba wina kawy za dużo wypitej

Dziewczyny a wiecie moze czy w ciazy można przyjmować wit.D? Chyba musze wziasc
Czasami wydaje mi sie, ze moje depresyjne samopoczucie jest brakiem wlasnie jej

@Andziulkag81 dobrze, ze z dzisiza wszystko dobrze

Ja czasami mam tak, ze cała lewa strona mnie boki, promieniuje na pośladek i ledwo chodzę;

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja tez w nocy czuje napięcie, skurcze w lydkach, mam zwykły magnez zaczynam go brać, chyba wina kawy za dużo wypitej

Dziewczyny a wiecie moze czy w ciazy można przyjmować wit.D? Chyba musze wziasc
Czasami wydaje mi sie, ze moje depresyjne samopoczucie jest brakiem wlasnie jej

@Andziulkag81 dobrze, ze z dzisiza wszystko dobrze

Ja czasami mam tak, ze cała lewa strona mnie boki, promieniuje na pośladek i ledwo chodzę;

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz spokojnie brać tylko sprawdzone czy nie masz w vit dla kobiet w ciąży jeśli jakieś bierzesz

Do góry