reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny fajnie,że glukoza ok. Ja swoich wynikow dziś nie zdążyłam odebrać . Zrobię to jutro. Miałam 3 pobierania.
@marlena odpoczywaj dużo. Ostatnio miałaś sporo załatwiania i biegania. Pooszczędzaj się trochę, może wszystko się uspokoi [emoji5]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
moja dlugosc wynosi 4 cm .. mialam 5 i sie skrocila zreszta mam bole brzucha mocne i napina mi sie macica..
badanie mialam ginekologicznie i usg dopochwowe zawsze mi robi dodatkowo jeszcze usg po brzuchu ..

to ja ostatnio mialam 3cm i zalecil mi leżący tryb. Za tydzien kontrola, ciekawe co mi powie. A mimo ze caly czas leze to mi sie brzuch nadal napina.
Badanie tez zawsze mam ginekologicznie, usg dopochwowe i przez brzuch.

Ja tez miałam ogólnie 3 pobrania. Najpierw przed wypiciem glukozy, a pózniej po wypiciu 1h i pózniej 2h po. Wyniki juz mam i wyglada, ze w normie, ale czekam na komentarz lekarza, bo nie wiem czy dobrze je interpretuje.

@marlena, dobrze, ze z dzidzia dobrze wszystko, ale oszczędzaj sie z ta szyjka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane ja na szybko...dzis dzien byl pelen wrazen i tez niekonievznie tych dobrych...

Wiec na wizycie super! Szyjka sie trzyma! Wiec wizyta za 3 tyg. Synus zdrowiotki;)

Ale po wizycie mialam nieprzyjemna sytuacje:/ mialam kolizje:/ na szczescie nikomu sie nic nie stalo! Ale bardzo emocjonalnie do tego podeszlam...ehhh no nic troche pociagnie naprawa...tescia auto gorzej wyglada..

Ide poczytac co u Was dzis sie dzialo;)

@brzusio super, ze wychodzisz
@kamisia1101 zdrówka dla Was mam nadzieje, ze to jednak nic poważnego
@marlena super, ze dobrze, ale odpoczywaj, odpoczywaj

Ja dopiero za 4 tyg dostanę skierowanie na glukozę
Powiedzcie mi czy na badanie odzie sie na czczo??

Co do płynów tutaj sa jakieś dla dzieci, ale ten zapach mnie tak drażni, ze ja kupuje taki płyn bez zapachowy taki bez zbędnych dodatków
Mysle ze popiore w nim z pol roku albo dłużej? Nie wiem

Co do wagi to przytyłam z 4 kg, ale jak sprawdzałam jak w poprzedniej ciazy to tak samo wagowo mi idzie;

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry