reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej hej ja dziś wizytuje o 10. Młody ok więc zawiozlam go na 7 do szkoły i idę jeszcze do łóżka na pół godzinki

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie a mi dziś pokrzyzowal plany bol brzucha takie klucie w lewym boku jak leżę to jest w miarę ok chodzić nie da rady. Miałam od rana zacząć porządki w szafach. Kurcze a wczoraj pochwaliłam mężowi że super się czuje.

Hej dziewczyny,

Poźniej Was nadrobię. Ostatnio brak czasu u mnie. Końcówka pracy bardzo intensywna. Ale wczoraj byliśmy zbadać serduszko młodej i wszystko jest dobrze :-)
Dzisiaj chyba glukoza - bo nie wiem na którą dojadę do przychodni przez korki i czy zdążę zrobić :-(

Ach i młoda ma ponad 600 gram
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny [emoji4]

Andzulka
Mnie w zależności od tego jak sie ułoży, rożne miejsca z lekka kłują albo bolą. Troszkę ręka mu sugeruje zeby zmienił pozycje albo sama ją zmieniam i często maluszek ma litość i przekłada sie. Spróbuj moze na innym boczku poleżeć i zobaczysz, jak maluszek zareaguje, moze to jest powodem.

Brzusio super ze juz na wolności, bardzo sie cieszę. Uważaj na siebie [emoji4]

Kamisia powodzenia na wizycie. 3mam kciuki za dobre wieści i miłe przeżycia

Marlena i Julia gratuluje zdrowych bobasków.
Marlena a ty do pracy jeszcze wracasz po chorobie? Przydałoby Ci sie troche poobijać, tym bardziej ze niedługo wesele i tyle bedzie sie działo!

Julia najważniejsze to ze nikomu nic sie nie stało, a teraz łap dystans do sytuacji :)

Chorowinkom poprawy zdrowia życzę. Duzo pic! Ja sobie podczas choroby w kuflach od piwa ( a co! Zeby swa razu nie wstawać) miksturki robiłam. Ciepła, przegotowana woda a w niej rozpuszczalam miód i tarłam imbir i cytrynę w plastrach. Takie drineczki piłam. Mniam i do tego zdrowe, bo wrzątek nie zabijał witamin itepe

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@olivka85 też przytyłam blisko 9 kg a wcale dużo nie jem i do pracy chodzę. Obiady do taka proforma bo mi nie smakują. Słodyczami też się jakoś nie objadam (kanapka z miodem, drożdżówka).

Któraś pisała, że kupuje łóżeczko z materacem itd. Ja bym kupiła nowy materac. Nie tylko z uwagi na higienę, ale zużycie (specyficzne wgniecenia). Sama się zastanawiam czy po synu zostawić materac z kołyski czy nie kupić nowego. Bo akurat w łóżeczku to prawie wcale nie śpi :-(

Dziewczyny wiem ze parę razy o tym pisalyscie ale nie pamiętam co pisalyscie.jak macie to badanie glukozy?bo właśnie przeczytałam ze mam mieć pobierana krew na czczo,po godzinie i po dwóch. W pierwszej ciąży miałam tylko na czczo i po godzinie.

Ja w ostatniej ciąży miałam pobieraną krew przed i poźniej chyba po 2 godzinach. Zobaczę jak dzisiaj. Nie miałam 3 pobrań.

@kamisia1101 zdrówka dla Was

reklama
Dzień dobry :)
Julka,dobrze,że się odezwałaś bo się już zaczynałam martwić.Przykro mi z powodu stłuczki, bo ostatnie czego potrzeba to stres i dodatkowe wydatki.Dobrze,że nic poważnego się nie stało. Gratuluję zdrowej dzidzi to najważniejsze:happy:

KolorowaMamo hop,hop :) co tam słychać?

Ja dzisiaj mam ambitny plan,chce wysprzatac w domku bo już jutro mężuś wraca:rofl: cieszę się ogromnie.Przyszły tydzień będzie pracowity bo będziemy kłaść panele u dzieci w pokoju i zastanawiamy się nad kominkiem więc roboty będzie od groma.

Miłego,bezstresowego dnia Wam życzę brzuchatki :)

Do góry