@julia0903 dawaj znać jak po wizycie?
reklama
malina4444
Fanka BB :)
Marlena miała długą szyjkę, coś ponad 5 cm. Ja też nie znoszę kłucia i się boję tam iść na aż trzy
gato
Dziewczyny fajnie,że glukoza ok. Ja swoich wynikow dziś nie zdążyłam odebrać . Zrobię to jutro. Miałam 3 pobierania.
@marlena odpoczywaj dużo. Ostatnio miałaś sporo załatwiania i biegania. Pooszczędzaj się trochę, może wszystko się uspokoi [emoji5]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@marlena odpoczywaj dużo. Ostatnio miałaś sporo załatwiania i biegania. Pooszczędzaj się trochę, może wszystko się uspokoi [emoji5]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Marcje
Ja tez miałam ogólnie 3 pobrania. Najpierw przed wypiciem glukozy, a pózniej po wypiciu 1h i pózniej 2h po. Wyniki juz mam i wyglada, ze w normie, ale czekam na komentarz lekarza, bo nie wiem czy dobrze je interpretuje.
@marlena, dobrze, ze z dzidzia dobrze wszystko, ale oszczędzaj sie z ta szyjka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@marlena, dobrze, ze z dzidzia dobrze wszystko, ale oszczędzaj sie z ta szyjka.
Kurczę ja tez mam 4 cm i lekarz powiedzial ze jest okmoja dlugosc wynosi 4 cm .. mialam 5 i sie skrocila zreszta mam bole brzucha mocne i napina mi sie macica..
badanie mialam ginekologicznie i usg dopochwowe zawsze mi robi dodatkowo jeszcze usg po brzuchu ..
Kochane ja na szybko...dzis dzien byl pelen wrazen i tez niekonievznie tych dobrych...
Wiec na wizycie super! Szyjka sie trzyma! Wiec wizyta za 3 tyg. Synus zdrowiotki
Ale po wizycie mialam nieprzyjemna sytuacje:/ mialam kolizje:/ na szczescie nikomu sie nic nie stalo! Ale bardzo emocjonalnie do tego podeszlam...ehhh no nic troche pociagnie naprawa...tescia auto gorzej wyglada..
Ide poczytac co u Was dzis sie dzialo
Wiec na wizycie super! Szyjka sie trzyma! Wiec wizyta za 3 tyg. Synus zdrowiotki
Ale po wizycie mialam nieprzyjemna sytuacje:/ mialam kolizje:/ na szczescie nikomu sie nic nie stalo! Ale bardzo emocjonalnie do tego podeszlam...ehhh no nic troche pociagnie naprawa...tescia auto gorzej wyglada..
Ide poczytac co u Was dzis sie dzialo
maryqska
@brzusio super, ze wychodzisz
@kamisia1101 zdrówka dla Was mam nadzieje, ze to jednak nic poważnego
@marlena super, ze dobrze, ale odpoczywaj, odpoczywaj
Ja dopiero za 4 tyg dostanę skierowanie na glukozę
Powiedzcie mi czy na badanie odzie sie na czczo??
Co do płynów tutaj sa jakieś dla dzieci, ale ten zapach mnie tak drażni, ze ja kupuje taki płyn bez zapachowy taki bez zbędnych dodatków
Mysle ze popiore w nim z pol roku albo dłużej? Nie wiem
Co do wagi to przytyłam z 4 kg, ale jak sprawdzałam jak w poprzedniej ciazy to tak samo wagowo mi idzie;
@kamisia1101 zdrówka dla Was mam nadzieje, ze to jednak nic poważnego
@marlena super, ze dobrze, ale odpoczywaj, odpoczywaj
Ja dopiero za 4 tyg dostanę skierowanie na glukozę
Powiedzcie mi czy na badanie odzie sie na czczo??
Co do płynów tutaj sa jakieś dla dzieci, ale ten zapach mnie tak drażni, ze ja kupuje taki płyn bez zapachowy taki bez zbędnych dodatków
Mysle ze popiore w nim z pol roku albo dłużej? Nie wiem
Co do wagi to przytyłam z 4 kg, ale jak sprawdzałam jak w poprzedniej ciazy to tak samo wagowo mi idzie;
reklama
maryqska
@julia0903 super, ze badanie dobrze wszystko, ten wypadek to napewno nie przyjemna sprawa, dobrze, ze nikomu nic sie nie stało, a samochód sie naprawi