Hej
Wyspałam się cudnie, ani jednej pobudki, do tego ładny dzień mamy a ja jakoś nie mam energii.
Marlena, to zależy czy będziesz karmić piersią. Jeśli tak, to Twoje sutki prawdopodobnie zmienią się już na zawsze, co nie znaczy że na gorsze, ja np. jestem bardzo zadowolona ze zmiany
KolorowaMama, Shaer, jak czytam co Wasze chłopy wyprawiają to się we mnie gotuje...
MamusiaToja, oj to akurat znam... w pierwszej ciąży mój mąż też chciał ze wszystkim czekac. Zakupy w 6 miesiącu? Eeee no co Ty, za szybko. I tak cichaczem coś tam kupowałam. Teraz już się go nie pytam, nie będę latać z brzuchem w ostatniej chwili za wszystkim. Zreszta jak się zostawia na koniec, to właśnie żadna oszczędność, bo człowiek się spieszy i kupuje jak leci.
Betina, ale mi podsunęłaś.. idę pod orzecha
Marcje, Happy, takie kłucie to może być kolka jelitowa, związana z uciskiem bobasa na przewód pokarmowy. Ale w razie wątpliwości zawsze lepiej zapytać lekarza
Smutno jak się czyta Wasze związkowe historie. Ja sobie nie wyobrażam życia bez mojego P. Jest jak druga część mnie, która wypełnia to, czego u mnie brakuje. Poza tym jest najlepszym przyjacielem.