reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam przywiozłam wózek miałam go prać ale weny nie mam ,dziś wizyta o 18 i tak jakoś lenia mam nie wiec wszystko mnie drażni brak humoru i tak jakoś dziwnie .
Dziewczyny w szkole jeszcze godzine a ja sie nudze .Byłam w sklepie rowerem jakies 5 kil w jedną strone i sie zmachałam już nie ta kondycja .

Ja kuruje się inhalacjami z majeranku, prenalenem, mlekiem z czosnkiem i herbata z imbirem. Ale wszystko na nic. Synek opuścił już tydzień w przedszkolu. Jutro mąż idzie z nim do kontroli, bo ja nie widzę większej poprawy..

Truskaweczko, trzymaj się, Kochana [emoji259]

Cześć kobiety. Tydzień mnie nie było bo pech chciał ze zarówno w telefonie jak i w tablecie skończył mi się internet i nie miałam łączności. Zabrałam się za to za czytanie książek wybaczcie ze nie nadrobie tylu stron ale wierzę że wszystko ok.
Brzusio powodzenia w szpitalu obyś szybko wyszła. Ja glukozę robiłam we wtorek wczoraj odebrałam wyniki i na moje oko ok. Za tydzień wizyta wiec niech lekarz oceni.
Truskaweczko witaj kochana
Shaer jak wyniki na ala i aspat? Ja cholestaze miałam w pierwszej ciąży. Na szczęście na samej końcówce bardzo upierdliwe i wbrew pozorom niebezpieczna dla dziecka dlatego trzeba być pod specjalną kontrolą
Wszystkim chorowitkom małym i dużym duuuuuuuuużo zdrowia i pozytywnej energii
My odpukać się jakoś 3 mamy codziennie rutinsocorbin profilaktycznie bierzemy. Pogoda juz jesienna co da się odczuć szczególnie rano. A jeszcze dwa tygodnie temu odpoczywalismy nad jeziorem bo był upał a dziś pierwszy dzień jesieni

Ja kuruje się inhalacjami z majeranku, prenalenem, mlekiem z czosnkiem i herbata z imbirem. Ale wszystko na nic. Synek opuścił już tydzień w przedszkolu. Jutro mąż idzie z nim do kontroli, bo ja nie widzę większej poprawy..

Truskaweczko, trzymaj się, Kochana [emoji259]
Ja tez tak sie kurowałam i juz jest lepiej.to dziadostwo długo trzyma także cierpliwości zycze:)dużo odpoczywaj i sie wygrzewaj:)a próbowałaś jest tez *spam* w saszetkach? taki rozgrzewający:)

reklama
Hej dziewczyny,

Coś mam kiepski tydzień :-(
Dzisiaj wylądowałam na IP. Rano ciśnienie mi skoczyło a puls eksplodował do 160. Serce waliło masakrycznie. A ja zazwyczaj niskocisnieniowiec i nigdy problemów. Przez te ostatnie dni nie mogłam też spać na lewym boku bo dziwne uciski w klatce. Więc doszłam do wniosku, że lepiej sprawdzić.
Zrobili ekg, sprawdzili ciśnienie. Wszystko się unormowało, więc mam tylko sprawdzić morfologię, tsh i przez tydzień mierzyć i zapisywać ciśnienie. I zgłosić się do rodzinnego z wynikami. Ordynator ginekologii na koniec powiedział że mam uporządkować swoje życie (nie wiem co miał na myśli...bo jak zapytałam czy mam przestać pracować to odpowiedział, że mam nadal pracować). Dzisiaj odpoczywać. I kawy nie pić (a dzisiaj nawet nie piłam). Malutka kopie, a ja chyba się zdrzemnę. Jeszcze muszę po l4 na dzisiaj do lekarza wieczorem podejść.
Doczytam Was poźniej.

Do góry