reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witajcie.u nas dziś ciut lepsza noc od ostatnich.co prawda jeszcze mnie trzyma to grypsko ale jest jyz lepiej chociaż córce przechodzilo i myślałam ze pójdzie dzis do przedszkola a tu wczoraj pojawił się kaszel.ja juz wytrzymam i w środę pójdę sie skontrolować do ginekologa.jutro będę musiała zrobić" glukozę"nie wiem jak dam rade przy bólu gardla wypic jeszcze to paskudztwo:)wszystkim zarażonym duuuuzo zdrówka!!a ty Danutka trzymaj sie i nie daj sie zarazić:)

reklama
A kochane pokazałybyście swoje rogale jakie macie bo ja nie mam i zrozumiałam ze to błąd ze nie kupiłam wczesniej przy moich problemach z kręgosłupem:)

@betina79 do Bydgoszczy :) juz, juz ... :) było po drodze kilka pomysłów zeby jednak zostać ale jednak zostaliśmy przy powrocie i strasznie mnie to cieszy [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
najwazniejsze ze wszytsko sie ulozylo po Twojej mysli. jesli I tak nie pracujesz juz to milej bedzie w Pl gdzie masz rodzine I przyjaciol. I podziwiam za wziecie na siebie takiego duzego przedsiewziecia jak przeprowadzka w polowie ciazy!

Heeej!

Dziewczyny przepraszam, za ciszę weekendową, ale trochę się działo ;) W sobotę byliśmy na grillu na którym wytrzymałam do 1 w nocy :O Wszyscy znajomi oczywiście się napili i były pijackie fazy, a ja biedna o wodzie siedziałam i jakoś musiałam to wytrzymać. O 1 zgarnęłam mojego męża i pojechaliśmy do domu, w aucie awantura, że musiałam go prawie siłą zabierać, a nie było tak jak się umawialiśmy, że mówię, że już chcę iść i idziemy…O 6 rano w niedzielę za to się obudził z mega wyrzutami sumienia i przepraszał i w ogóle więc złość mi minęła, bo ja nie z tych pamiętliwych :)
W niedzielę od rana na luzie, byliśmy w lesie na spacerze, a popołudniu byłam w kinie z koleżanką na Bridget Jones - szału jak dla mnie nie było, jakby któraś pytała ;)

@kolorowaMama super, że już wracacie i cała przeprowadzka na półmetku ;) powodzonka!

@malina4444 chyba Ty pytałaś o kocyk z Color Stories? Kocyk już mam i jest przecudny, kolor jak na zdjęciach, jest milusi i mięsisty, ale ja kupiłam ten większy rozmiar i kocyk jest ciężki. Nie wyobrażam sobie nosić synka w nim, więc będzie bardziej do przykrycia w wózku i łóżeczku, ale polecam jak najbardziej ;)

@olivka85 dzięki za cynk z tymi warsztatami! Idealna sprawa, bo na szkołę rodzenia się nie wybieram, a takie warsztaty pozwolą mi przypomnieć sobie, co tam z tym noworodkiem się robiło :p

Czy są jakieś wizyty dziś?

Witam[emoji4]

Ja dzis cos senna jestem ...

KolorowaMama to powrot do PL bardzo blisko[emoji4] pewnie jak chcesz byc blisko rodzicy kto kiedy jak nie teraz?;)

Kiki no wlasnie ten kocyk zamawialas z Napiki.pl?
Tez na niego czatuje , ale kupie najpierw szafe i wozek[emoji4]
Tylko ty masz ten rozmiar prawie 2 na 2? Ja chcialam mniejszy by do wozka byl oki i w razie czego do fotelik;)

Gato piekny kon[emoji4]

Malina wspolczuje ze musisz isc teraz do pracy:/

Ten kolor swietny i tez go rozwazam;) ale jednak wolalabym mniejszy rozmiar[emoji4]
Fajnych pare rzeczy tam widzialam..takie plaskie podusie do wozka czarne musztarowe z uszami...tez sie chyba skusze[emoji4]

reklama
Do góry