reklama
idealka
Fanka BB :)
Brzusio i powiem Tobie, ze nie tylko do spania go używam. Wieczorkiem jak oglądam jakis film czy czytam, to tez albo w nim leżę albo siedzę. Stanowi fajne oparcie do siedzenia po turecku np. Do pracy na laptopie, wtedy do owijam wokół i mam laptopa albo książkę przed sobą. Mega wygodna sprawa. Myśle ze dla bobasa tez bedzie super. Najpierw do karmienia a pózniej będę mogła go w nim układać, zeby nie zturlał sie z łóżka. A najbardzej mi odpowiada, ze pokrowiec jest na zamek i mogę go prac kiedy chce. A po ostatniej wizycie siostrzeńca, kiedy bardzo go sobie upodobał ( a Oski ma półtora roczku) pranie było konieczne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
idealka
Obiecalam fotki, oto one
Owca duza i gruba
Mi najbardziej gruba owca sie podoba [emoji4] świetne
Dzięki
DziękiLink do: Poduszka Kojec dla Kobiet ciąży ciążowa karmienie
stokrotka88
Witam Was gorąco Mam nadzieję, że mogę jeszcze dołączyć do grona styczniówek 2017
Czytam forum chyba od samego początku, wreszcie udało mi się nadrobić całość i obiecałam sobie, że jak się uda to się odezwę. Troszkę mi to zajęło, ale praca, dom i różne dolegliwości ciążowe spowodowały opóźnienie Teraz mam więcej wolnego czasu, niestety kręgosłup w odcinku piersiowym daje się we znaki, promieniując pod żebra. Co ciekawe jest to tylko ból prawostronny i ukojenie przynosi tylko pozycja leżąca...
Kilka słów o mnie; mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża, przypuszczalny termin porodu to 17 stycznia. Dzidzia rozwija się prawidłowo, jesteśmy już po badaniach prenatalnych, najprawdopodobniej dziewczynka
Czytam forum chyba od samego początku, wreszcie udało mi się nadrobić całość i obiecałam sobie, że jak się uda to się odezwę. Troszkę mi to zajęło, ale praca, dom i różne dolegliwości ciążowe spowodowały opóźnienie Teraz mam więcej wolnego czasu, niestety kręgosłup w odcinku piersiowym daje się we znaki, promieniując pod żebra. Co ciekawe jest to tylko ból prawostronny i ukojenie przynosi tylko pozycja leżąca...
Kilka słów o mnie; mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża, przypuszczalny termin porodu to 17 stycznia. Dzidzia rozwija się prawidłowo, jesteśmy już po badaniach prenatalnych, najprawdopodobniej dziewczynka
CudneObiecalam fotki, oto one
Owca duza i gruba
reklama
Musze koniecznie zakupićBrzusio i powiem Tobie, ze nie tylko do spania go używam. Wieczorkiem jak oglądam jakis film czy czytam, to tez albo w nim leżę albo siedzę. Stanowi fajne oparcie do siedzenia po turecku np. Do pracy na laptopie, wtedy do owijam wokół i mam laptopa albo książkę przed sobą. Mega wygodna sprawa. Myśle ze dla bobasa tez bedzie super. Najpierw do karmienia a pózniej będę mogła go w nim układać, zeby nie zturlał sie z łóżka. A najbardzej mi odpowiada, ze pokrowiec jest na zamek i mogę go prac kiedy chce. A po ostatniej wizycie siostrzeńca, kiedy bardzo go sobie upodobał ( a Oski ma półtora roczku) pranie było konieczne.