reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witajcie.u nas dziś ciut lepsza noc od ostatnich.co prawda jeszcze mnie trzyma to grypsko ale jest jyz lepiej chociaż córce przechodzilo i myślałam ze pójdzie dzis do przedszkola a tu wczoraj pojawił się kaszel.ja juz wytrzymam i w środę pójdę sie skontrolować do ginekologa.jutro będę musiała zrobić" glukozę"nie wiem jak dam rade przy bólu gardla wypic jeszcze to paskudztwo:)wszystkim zarażonym duuuuzo zdrówka!!a ty Danutka trzymaj sie i nie daj sie zarazić:)

reklama
A kochane pokazałybyście swoje rogale jakie macie bo ja nie mam i zrozumiałam ze to błąd ze nie kupiłam wczesniej przy moich problemach z kręgosłupem:)

@betina79 do Bydgoszczy :) juz, juz ... :) było po drodze kilka pomysłów zeby jednak zostać ale jednak zostaliśmy przy powrocie i strasznie mnie to cieszy [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
najwazniejsze ze wszytsko sie ulozylo po Twojej mysli. jesli I tak nie pracujesz juz to milej bedzie w Pl gdzie masz rodzine I przyjaciol. I podziwiam za wziecie na siebie takiego duzego przedsiewziecia jak przeprowadzka w polowie ciazy!

Heeej!

Dziewczyny przepraszam, za ciszę weekendową, ale trochę się działo ;) W sobotę byliśmy na grillu na którym wytrzymałam do 1 w nocy :O Wszyscy znajomi oczywiście się napili i były pijackie fazy, a ja biedna o wodzie siedziałam i jakoś musiałam to wytrzymać. O 1 zgarnęłam mojego męża i pojechaliśmy do domu, w aucie awantura, że musiałam go prawie siłą zabierać, a nie było tak jak się umawialiśmy, że mówię, że już chcę iść i idziemy…O 6 rano w niedzielę za to się obudził z mega wyrzutami sumienia i przepraszał i w ogóle więc złość mi minęła, bo ja nie z tych pamiętliwych :)
W niedzielę od rana na luzie, byliśmy w lesie na spacerze, a popołudniu byłam w kinie z koleżanką na Bridget Jones - szału jak dla mnie nie było, jakby któraś pytała ;)

@kolorowaMama super, że już wracacie i cała przeprowadzka na półmetku ;) powodzonka!

@malina4444 chyba Ty pytałaś o kocyk z Color Stories? Kocyk już mam i jest przecudny, kolor jak na zdjęciach, jest milusi i mięsisty, ale ja kupiłam ten większy rozmiar i kocyk jest ciężki. Nie wyobrażam sobie nosić synka w nim, więc będzie bardziej do przykrycia w wózku i łóżeczku, ale polecam jak najbardziej ;)

@olivka85 dzięki za cynk z tymi warsztatami! Idealna sprawa, bo na szkołę rodzenia się nie wybieram, a takie warsztaty pozwolą mi przypomnieć sobie, co tam z tym noworodkiem się robiło :p

Czy są jakieś wizyty dziś?

Witam[emoji4]

Ja dzis cos senna jestem ...

KolorowaMama to powrot do PL bardzo blisko[emoji4] pewnie jak chcesz byc blisko rodzicy kto kiedy jak nie teraz?;)

Kiki no wlasnie ten kocyk zamawialas z Napiki.pl?
Tez na niego czatuje , ale kupie najpierw szafe i wozek[emoji4]
Tylko ty masz ten rozmiar prawie 2 na 2? Ja chcialam mniejszy by do wozka byl oki i w razie czego do fotelik;)

Gato piekny kon[emoji4]

Malina wspolczuje ze musisz isc teraz do pracy:/

Ten kolor swietny i tez go rozwazam;) ale jednak wolalabym mniejszy rozmiar[emoji4]
Fajnych pare rzeczy tam widzialam..takie plaskie podusie do wozka czarne musztarowe z uszami...tez sie chyba skusze[emoji4]

reklama
Do góry