Witajcie.u nas dziś ciut lepsza noc od ostatnich.co prawda jeszcze mnie trzyma to grypsko ale jest jyz lepiej chociaż córce przechodzilo i myślałam ze pójdzie dzis do przedszkola a tu wczoraj pojawił się kaszel.ja juz wytrzymam i w środę pójdę sie skontrolować do ginekologa.jutro będę musiała zrobić" glukozę"nie wiem jak dam rade przy bólu gardla wypic jeszcze to paskudztwowszystkim zarażonym duuuuzo zdrówka!!a ty Danutka trzymaj sie i nie daj sie zarazić
reklama
kolorowaMama
Fanka BB :)
@betina79 do Bydgoszczy juz, juz ... było po drodze kilka pomysłów zeby jednak zostać ale jednak zostaliśmy przy powrocie i strasznie mnie to cieszy [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
betina79
najwazniejsze ze wszytsko sie ulozylo po Twojej mysli. jesli I tak nie pracujesz juz to milej bedzie w Pl gdzie masz rodzine I przyjaciol. I podziwiam za wziecie na siebie takiego duzego przedsiewziecia jak przeprowadzka w polowie ciazy!@betina79 do Bydgoszczy juz, juz ... było po drodze kilka pomysłów zeby jednak zostać ale jednak zostaliśmy przy powrocie i strasznie mnie to cieszy [emoji7]
KIKI83
Heeej!
Dziewczyny przepraszam, za ciszę weekendową, ale trochę się działo W sobotę byliśmy na grillu na którym wytrzymałam do 1 w nocy :O Wszyscy znajomi oczywiście się napili i były pijackie fazy, a ja biedna o wodzie siedziałam i jakoś musiałam to wytrzymać. O 1 zgarnęłam mojego męża i pojechaliśmy do domu, w aucie awantura, że musiałam go prawie siłą zabierać, a nie było tak jak się umawialiśmy, że mówię, że już chcę iść i idziemy…O 6 rano w niedzielę za to się obudził z mega wyrzutami sumienia i przepraszał i w ogóle więc złość mi minęła, bo ja nie z tych pamiętliwych
W niedzielę od rana na luzie, byliśmy w lesie na spacerze, a popołudniu byłam w kinie z koleżanką na Bridget Jones - szału jak dla mnie nie było, jakby któraś pytała
@kolorowaMama super, że już wracacie i cała przeprowadzka na półmetku powodzonka!
@malina4444 chyba Ty pytałaś o kocyk z Color Stories? Kocyk już mam i jest przecudny, kolor jak na zdjęciach, jest milusi i mięsisty, ale ja kupiłam ten większy rozmiar i kocyk jest ciężki. Nie wyobrażam sobie nosić synka w nim, więc będzie bardziej do przykrycia w wózku i łóżeczku, ale polecam jak najbardziej
@olivka85 dzięki za cynk z tymi warsztatami! Idealna sprawa, bo na szkołę rodzenia się nie wybieram, a takie warsztaty pozwolą mi przypomnieć sobie, co tam z tym noworodkiem się robiło
Czy są jakieś wizyty dziś?
Dziewczyny przepraszam, za ciszę weekendową, ale trochę się działo W sobotę byliśmy na grillu na którym wytrzymałam do 1 w nocy :O Wszyscy znajomi oczywiście się napili i były pijackie fazy, a ja biedna o wodzie siedziałam i jakoś musiałam to wytrzymać. O 1 zgarnęłam mojego męża i pojechaliśmy do domu, w aucie awantura, że musiałam go prawie siłą zabierać, a nie było tak jak się umawialiśmy, że mówię, że już chcę iść i idziemy…O 6 rano w niedzielę za to się obudził z mega wyrzutami sumienia i przepraszał i w ogóle więc złość mi minęła, bo ja nie z tych pamiętliwych
W niedzielę od rana na luzie, byliśmy w lesie na spacerze, a popołudniu byłam w kinie z koleżanką na Bridget Jones - szału jak dla mnie nie było, jakby któraś pytała
@kolorowaMama super, że już wracacie i cała przeprowadzka na półmetku powodzonka!
@malina4444 chyba Ty pytałaś o kocyk z Color Stories? Kocyk już mam i jest przecudny, kolor jak na zdjęciach, jest milusi i mięsisty, ale ja kupiłam ten większy rozmiar i kocyk jest ciężki. Nie wyobrażam sobie nosić synka w nim, więc będzie bardziej do przykrycia w wózku i łóżeczku, ale polecam jak najbardziej
@olivka85 dzięki za cynk z tymi warsztatami! Idealna sprawa, bo na szkołę rodzenia się nie wybieram, a takie warsztaty pozwolą mi przypomnieć sobie, co tam z tym noworodkiem się robiło
Czy są jakieś wizyty dziś?
Witam[emoji4]
Ja dzis cos senna jestem ...
KolorowaMama to powrot do PL bardzo blisko[emoji4] pewnie jak chcesz byc blisko rodzicy kto kiedy jak nie teraz?
Kiki no wlasnie ten kocyk zamawialas z Napiki.pl?
Tez na niego czatuje , ale kupie najpierw szafe i wozek[emoji4]
Tylko ty masz ten rozmiar prawie 2 na 2? Ja chcialam mniejszy by do wozka byl oki i w razie czego do fotelik
Gato piekny kon[emoji4]
Malina wspolczuje ze musisz isc teraz do pracy:/
Ja dzis cos senna jestem ...
KolorowaMama to powrot do PL bardzo blisko[emoji4] pewnie jak chcesz byc blisko rodzicy kto kiedy jak nie teraz?
Kiki no wlasnie ten kocyk zamawialas z Napiki.pl?
Tez na niego czatuje , ale kupie najpierw szafe i wozek[emoji4]
Tylko ty masz ten rozmiar prawie 2 na 2? Ja chcialam mniejszy by do wozka byl oki i w razie czego do fotelik
Gato piekny kon[emoji4]
Malina wspolczuje ze musisz isc teraz do pracy:/
KIKI83
KIKI83
@julia0903 tak z napiki.pl ja mam 130x170 cm
taki:
Link do: DUŻY Koc CottonClassic dla mam 130x170cm Jasno Szary - Napiki Shop
taki:
Link do: DUŻY Koc CottonClassic dla mam 130x170cm Jasno Szary - Napiki Shop
reklama