reklama
olivka85
Fanka BB :)
Link do: Warsztaty Mamo to Ja - lokalizacja - Baby onlineOliwka co to za warsztaty i gdzie?
Brzusio jak nic sie nie bedzie działo i mozesz odpoczywać to poczekaj do środy jak masz sie denerwować to nie czekaj
HappyBabyMama
Halo co u was? My juz w domku. W Warszawie chyba nie padało
ankamaz
Ja chyba brałam udział w takim czyms w pierwszej ciąży, pamiętam że dużo gratisów fajnych,i losowanie nagród np. Fotelika samochodowego, warto było pójść bo dużo ciekawych informacji, pierwsza pomoc przy noworodku, karmienie, na co patrzeć kupując fotelik itd.
HappyBabyMama
A poszłabym ale regulamin nie do zaakceptowania dla mnie wiec liczę ze mi strescisz co było
kolorowaMama
Hej kochane, u mnie ciężki weekend nawet nie miałam czasu tu zajrzeć nadrobię was w wolnej chwili, wczoraj mama odebrała klucze od mieszkania w pl a my pakowaliśmy wana, wlasnie dojechał do Polski nasz dobytek [emoji12] 26.09 lecę z Majka juz na stałe do PL a mój maz dojedzie autem 1.10, cieszę sie niezmiernie ale jestem wykończona a to dopiero półmetek przeprowadzki. Mam cudowna mame bo wysprzątana mi całe mieszkanie, zrobiła podstawowe zakupy.
Buziaki [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Buziaki [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MamusiaToJa
KOLOROWAMAMA-to teraz odpoczywaj zasłużenie po pracowitym weekendzie. Taka mama to skarb
A jak ząb?
U mnie Młodszy chory...38,5,wymioty,brzuch go boli i teraz zasnął. Mam nadzieję,że do rana mu przyjdzie i będziemy mieli spokojna noc.
Dobranoc.
A jak ząb?
U mnie Młodszy chory...38,5,wymioty,brzuch go boli i teraz zasnął. Mam nadzieję,że do rana mu przyjdzie i będziemy mieli spokojna noc.
Dobranoc.
gato
@kolorowaMama odpocznij sobie. Przeprowadzka przed Tobą ale możesz się już zacząć cieszyć, że wracasz do domu. Mama oczywiście przekochana [emoji5]
@ brzusio mam nadzieję, że już poczujesz się lepiej. Ale jeśli nie przejdzie lepiej skonsultuj, tak dla spokoju
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówe czka , niech choroby idą precz [emoji4]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@ brzusio mam nadzieję, że już poczujesz się lepiej. Ale jeśli nie przejdzie lepiej skonsultuj, tak dla spokoju
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówe czka , niech choroby idą precz [emoji4]
Ostatnia edycja:
gato
A jeszcze pokażę Wam zdjęcie, które dziś dostałam. Moja ukochana kobyłka jest tuż przed wyźrebieniem [emoji4] bardzo okrąglutka. Pierwszy wyczekiwany źrebaczek. [emoji4]
Załączniki
reklama
HappyBabyMama
Gato zdjęcie nadaje się na styczniowe brzuszkiA jeszcze pokażę Wam zdjęcie, które dziś dostałam. Moja ukochana kobyłka jest tuż przed wyźrebieniem [emoji4] bardzo okrąglutka. Pierwszy wyczekiwany źrebaczek. [emoji4]
Zobacz załącznik 773668