reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc dziewczyny... Wlasnie nadrobilam wszystko od poniedzialku, odkad jestem w szpitalu, bo jakos nie bardzo mialam glowe do czegokolwiek... Oczywiscie temat przewodni to skracajaca sie szyjka okolo 20 mm... Na szczescie zamknieta i twarda.... Posiew wyszedl prawidlowy i dzisiaj zalozyli mi pessar... Reszta badan w normie... Jak wszystko bedzie dobrze to wypuszcza mnie na poczatku przyszlego tygodnia, byc moze nawet w poniedzialek... Gratuluje zdrowych dzieciaczkow, potwierdzonych plci i milych wakacyjnych wspomnien... A choraskom i im rodzinkom zycze duzo zdrowka i ciepelka...;)
Biedna:(trzymaj sie jakos w tym szpitalu.

reklama
Anula0000 trzymaj się [emoji4]
Malina4444 mnie dzisiaj pani w sklepie spytała czy mam 80 groszy. Ja wyciągnęłam rękę na której były drobne pieniądze i nie byłam ich w stanie policzyć. Patrzyłam na tą rękę i nic. Powiedziałam , że niewiem. Sama sobie wzięła. Pomroczność jakaś [emoji44]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję zdrowych dzieci, dziewczyny :-) już z górki nam poleci. Najbardziej ciągnął mi się pierwszy trymestr, strach o wszystko,czy dotrwam. A tu już spokojniej odkąd Małe kopie co rusz :-)

Mąż chory, synka faszeruje Neosine i nurofenem. Ja jeszcze się jakoś trzymam... ;-)

reklama
Cześć dziewczynki,

Dentysta zaliczony, nie było źle.
Adaś ostatnio patrzy jak tata mówi do brzucha i sam podchodzi, przytula się i mówi "Jasiu" :D rozpływam się :)

Anula, to ogólnie dobre wieści :) ważne że szyjka zamknięta i twarda i że wyniki ok!

Happy, sudokrem moim zdaniem zbędny, to już chyba ostatnia deska ratunku jak ktoś ma odleżyny (poza tym pewnie i tak dostaniesz próbkę gdzieś przy okazji ;) Bephanten jest ok, polecają go zawsze położne, również na brodawki. Ja używałam Babydream do pupy u był bardzo dobry. Bephanten miałam na wszelki wypadek, ale użyłam może z 5 razy. Warto też mieć mąkę ziemniaczaną - jak już się pojawi odparzenie to działa najlepiej :)

Do góry