reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Julia
Nawet gdybym sie jie wyprowadzala to przenioslabym go do innego pkola. W ogole przez zeszly rok w nowym pkolu maja b wymagajaca pania i zrobil ogromne postepy. A wczoraj byli na wycieczce na komisariacie i moje dziecko ktore jest raczej grzeczne i nie pcha sie do przodu wiecznie trzymalo lapke w gorze i sie zglosilo na ochotnika zeby dac prezent policjantom. Nawet jego pani mowila ze niesamowicie wydoroslal.
On sam mowi, ze nie moze sie bac bo przeciez bedzie starszym bratem

reklama
Ach miałam Aas nadrobić leniuchować, rano w zoo
Zadzwonili ze nie maja kogo dac do pracy wiec zaraz pomykam ech....
Ech
Tera chwile leżę, mam nadzieje, ze bobas pokopie bo sie martwię, ze ruchów nie czuje
Naprawde zaczynam świrować i juz nawet chce jechac do szpitala :/
Moze za duzo chodzę i dzieciak tylko śpi ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No Ty cały czas na dużych obrotach jestes. Najedz się i odpocznij trochę, na płasko na plecach a maluszek powinien się odezwać. [emoji4]

Kolorowa współczuje i czekania z pustym brzuchem i dentysty! 3 mam kciuki za bezbolesną wizytę !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja. Z rana miałam spięcie z teściową. Bo ona kartofle wczoraj sama zbierała. A skąd ja niby miałam wiedzieć że wykopane? Nie łaska przyjść powiedzieć. To się narzucać nie zamierzam.

@Ola0590 to teściowa nie wie ze jestes w ciazy czy zwariowała do reszty? Kuzwa ziemniaki ci każe po polu zbierać? Nie ma bliższych w rodzinie? Nie przejmuj sie olej ja.
@kolorowaMama trzymaj sie. A za dentystę trzymam kciuki zeby nie bolało i poszło bezproblemowo i szybko.
Mnie cos w nocy brzuch bolał na środku spac nie mogłam. Zamówiłam sobie na Allegro wczoraj duzo pierdulek w stylu pieluszki tetrowe flanelowe ceratki podkłady do szpitala wkładki laktacyjne itp :) to juz pierwsze koty za ploty :)

I ja się melduję porannie.
@kolorowaMama trzymaj się dzielnie, trzymam kciuki za dentystę, żeby wszystko poszło bezboleśnie.
@marysqska jesteś cały czas na nogach to lulasz maluszka. Moja mała najwięcej buszuje kiedy siadam. Bardzo rzadko odzywa się kiedy się ruszam.
@Shaer co do pani z przedszkola to ja też rozumiem, że wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy może przeżywać swoje problemy. Ale to jest taki zawód, że nie można pozwalać na to, żeby wpływały one na podopiecznych. I tyle.

Lecę zaraz kupić dynię, bo naszła mnie właśnie straszna ochota na krem z dyni [emoji5].

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witam z rana piatkowo!

kolorowamama trzymam kciuki za bezbolesna wizyte
HappyBabyMama ja tez pierwsze drobne zakupy dla maluszka porobilam. w sb jade po wozek do znajomej I zostanie w zasadzie kupic juz tylko bujaczek I mate edu. plus jakies drobne kosmet. I oczywiscie pieluchy ktore schodza jak woda : )

Do góry