reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc dziewczyny... Wlasnie nadrobilam wszystko od poniedzialku, odkad jestem w szpitalu, bo jakos nie bardzo mialam glowe do czegokolwiek... Oczywiscie temat przewodni to skracajaca sie szyjka okolo 20 mm... Na szczescie zamknieta i twarda.... Posiew wyszedl prawidlowy i dzisiaj zalozyli mi pessar... Reszta badan w normie... Jak wszystko bedzie dobrze to wypuszcza mnie na poczatku przyszlego tygodnia, byc moze nawet w poniedzialek... Gratuluje zdrowych dzieciaczkow, potwierdzonych plci i milych wakacyjnych wspomnien... A choraskom i im rodzinkom zycze duzo zdrowka i ciepelka...;)
Biedna:(trzymaj sie jakos w tym szpitalu.

reklama
Anula0000 trzymaj się [emoji4]
Malina4444 mnie dzisiaj pani w sklepie spytała czy mam 80 groszy. Ja wyciągnęłam rękę na której były drobne pieniądze i nie byłam ich w stanie policzyć. Patrzyłam na tą rękę i nic. Powiedziałam , że niewiem. Sama sobie wzięła. Pomroczność jakaś [emoji44]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję zdrowych dzieci, dziewczyny :-) już z górki nam poleci. Najbardziej ciągnął mi się pierwszy trymestr, strach o wszystko,czy dotrwam. A tu już spokojniej odkąd Małe kopie co rusz :-)

Mąż chory, synka faszeruje Neosine i nurofenem. Ja jeszcze się jakoś trzymam... ;-)

reklama
Cześć dziewczynki,

Dentysta zaliczony, nie było źle.
Adaś ostatnio patrzy jak tata mówi do brzucha i sam podchodzi, przytula się i mówi "Jasiu" :D rozpływam się :)

Anula, to ogólnie dobre wieści :) ważne że szyjka zamknięta i twarda i że wyniki ok!

Happy, sudokrem moim zdaniem zbędny, to już chyba ostatnia deska ratunku jak ktoś ma odleżyny (poza tym pewnie i tak dostaniesz próbkę gdzieś przy okazji ;) Bephanten jest ok, polecają go zawsze położne, również na brodawki. Ja używałam Babydream do pupy u był bardzo dobry. Bephanten miałam na wszelki wypadek, ale użyłam może z 5 razy. Warto też mieć mąkę ziemniaczaną - jak już się pojawi odparzenie to działa najlepiej :)

Do góry