Biednatrzymaj sie jakos w tym szpitalu.Czesc dziewczyny... Wlasnie nadrobilam wszystko od poniedzialku, odkad jestem w szpitalu, bo jakos nie bardzo mialam glowe do czegokolwiek... Oczywiscie temat przewodni to skracajaca sie szyjka okolo 20 mm... Na szczescie zamknieta i twarda.... Posiew wyszedl prawidlowy i dzisiaj zalozyli mi pessar... Reszta badan w normie... Jak wszystko bedzie dobrze to wypuszcza mnie na poczatku przyszlego tygodnia, byc moze nawet w poniedzialek... Gratuluje zdrowych dzieciaczkow, potwierdzonych plci i milych wakacyjnych wspomnien... A choraskom i im rodzinkom zycze duzo zdrowka i ciepelka...
reklama
gato
Fanka BB :)
Anula0000 trzymaj się [emoji4]
Malina4444 mnie dzisiaj pani w sklepie spytała czy mam 80 groszy. Ja wyciągnęłam rękę na której były drobne pieniądze i nie byłam ich w stanie policzyć. Patrzyłam na tą rękę i nic. Powiedziałam , że niewiem. Sama sobie wzięła. Pomroczność jakaś [emoji44]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Malina4444 mnie dzisiaj pani w sklepie spytała czy mam 80 groszy. Ja wyciągnęłam rękę na której były drobne pieniądze i nie byłam ich w stanie policzyć. Patrzyłam na tą rękę i nic. Powiedziałam , że niewiem. Sama sobie wzięła. Pomroczność jakaś [emoji44]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
Anula trzymaj się, kciukasy
Marcje
@anula, trzymam kciuki zebys wyszła jak najszybciej i żeby wszystko było ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Gratuluję zdrowych dzieci, dziewczyny :-) już z górki nam poleci. Najbardziej ciągnął mi się pierwszy trymestr, strach o wszystko,czy dotrwam. A tu już spokojniej odkąd Małe kopie co rusz :-)
Mąż chory, synka faszeruje Neosine i nurofenem. Ja jeszcze się jakoś trzymam... ;-)
Mąż chory, synka faszeruje Neosine i nurofenem. Ja jeszcze się jakoś trzymam... ;-)
kolorowaMama
@Marcje wypoczywaj, widoki macie przepiękne
@Anula0000 trzymaj sie kochana dobrze, ze juz masz założony bedziesz spokojniejsza
@Anula0000 trzymaj sie kochana dobrze, ze juz masz założony bedziesz spokojniejsza
HappyBabyMama
dziewczyny kupować sudokrem ? a ten bephanten?
reklama
Czoperka
Cześć dziewczynki,
Dentysta zaliczony, nie było źle.
Adaś ostatnio patrzy jak tata mówi do brzucha i sam podchodzi, przytula się i mówi "Jasiu" rozpływam się
Anula, to ogólnie dobre wieści ważne że szyjka zamknięta i twarda i że wyniki ok!
Happy, sudokrem moim zdaniem zbędny, to już chyba ostatnia deska ratunku jak ktoś ma odleżyny (poza tym pewnie i tak dostaniesz próbkę gdzieś przy okazji Bephanten jest ok, polecają go zawsze położne, również na brodawki. Ja używałam Babydream do pupy u był bardzo dobry. Bephanten miałam na wszelki wypadek, ale użyłam może z 5 razy. Warto też mieć mąkę ziemniaczaną - jak już się pojawi odparzenie to działa najlepiej
Dentysta zaliczony, nie było źle.
Adaś ostatnio patrzy jak tata mówi do brzucha i sam podchodzi, przytula się i mówi "Jasiu" rozpływam się
Anula, to ogólnie dobre wieści ważne że szyjka zamknięta i twarda i że wyniki ok!
Happy, sudokrem moim zdaniem zbędny, to już chyba ostatnia deska ratunku jak ktoś ma odleżyny (poza tym pewnie i tak dostaniesz próbkę gdzieś przy okazji Bephanten jest ok, polecają go zawsze położne, również na brodawki. Ja używałam Babydream do pupy u był bardzo dobry. Bephanten miałam na wszelki wypadek, ale użyłam może z 5 razy. Warto też mieć mąkę ziemniaczaną - jak już się pojawi odparzenie to działa najlepiej