reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A tu potwierdzenie jak się śmieje z mężem naszego synka kran
1473936030837.jpg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473936030837.jpg
    1473936030837.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 367
reklama
weronika gratuluje juz potwierdzonego synka! :)
bridgetJones z tym przekupstwem cuierkowym to chyb aniezly trick. tyle ze u nas dzieci nie moga nic przynosic do jedzenia/picia do przedszkola, wiec odpada.
Shaer az sie nie chce wierzyc ze taka niedoedukowana pedagogicznie osoba moze pracowac w przedszkolu. wyobrazam sobie jak przykro musialo byc Twojemu synkowi

No proszę, właśnie zadzwoniła do mnie położna środowiskowa i przeprowadziła telefoniczny wywiad - czy wszystko w porządku, jak się czuję itd. Powiedziała że będzie dzwonić raz w miesiącu, a gdyby coś mnie niepokoiło to mam sama dzwonić i do mnie przyjedzie. No dwa lata temu z Adasiem takich rzeczy nie było ;)

@Shaer nie mam słów na zachowanie tej babki z Waszego przedszkola.nie wiem jak można dziecku coś takiego zrobić. Az mi się płakać znowu chce jak pomyślę ze twój synek taki bidulek sam musiał siedzieć.Nie którzy powinni mieć zakaz wykonywania zawodów pedagogicznych za takie akcje.
Idę odebrać synka,mam nadzieje ze było lepiej niż wczoraj ech:(

reklama
Do góry