reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja właśnie po wizycie. Niestety niezbyt dobre wieści- szyjka się skraca. Musze teraz dużo leżeć i wypoczywać no i sie nie stresować. Do tego zapisał mi magnez+B6 i luteine, Lekarz pobrał posiew i zobaczymy co wyjdzie w wynikach. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i wtedy sprawdzimy czy szyjka nadal sie skraca czy nie. Bardzo sie zdenerwowałam i sie poryczałam z tych emocji. Na szczęście z dzieckiem wszystko ok. Mała waży 719 g, a 24 tydzień.

reklama
Czyli przybył nam dzisiaj kawaler:)gratulacje synka @nutka13 ,twój mąż w końcu będzie miał męskie towarzystwo:)
Wreszcie bo nawet pies w domu to suczka .A ze chłopak to nawet na piśmie dostałam czytał chyba 10 razy teraz wizyta u swojej pani doktor 22 wrzesnia .A jeszcze położenie dziecka poprzeczne .

Askka 3maj się kochana. Jakiś horror z tymi skracajacymi się szyjkami. Sąsiadka moja też ma skracajaca szyjke. Najgorsze ze to nie daje żadnych objawów. Jestem przerażona. Poproszę jutro na wizycie żeby to spr bo nikt mi tego nie Badał od 13 tyg na usg genetycznym

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej zrobię mały offtop ale siedzę dzisiaj cały dzień i nie mam pomysłu. W sobotę odwiedzają nas tesciowie. Idziemy na obiad ale później zostają u nas jeszcze do wieczora. I właśnie nie mam pomysłu na ciasta i przekaski/kolacje;d macie coś super sprawdzonego? Rzadko nas odwiedzaja więc chciałabym dobrze wypasc;)

tak.wyszlam dziś pod warunkiem leżenia w domu czekam na wyniki posiewu i zakładam pessar pewnie za około tydzień. czytam co u Was ale jakoś brak nastroju i nic nie pisałam. gratuluję udanych wizyt z ostatnich dni i kciuki za kolejne :)

Shaer spóźnione sto lat dla Was :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj sie i odpoczywaj!bedzie dobrze:)

reklama
Do góry