reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam my po badaniu jest CHŁOPAK ANTOŚ wszystko ok wszystko widoczne troche trudniej dłógie badanie bo dość spora tkanka tłuszczowa jest ale dzieki Bogu jest ok.Waży 500 g 21 tydz i 4 dni.JESTEM SZCZEŚLIWA I PŁACZE ZE SZCZESCIA.
Gratulacje chłopaka! Mąż pewnie zadowolony, że syn dojdzie do grona panienek w domu :) i popieram, Antosie fajne chłopaki łobuziaki hehe :)

reklama
Witajcie kochane u mnie humor troszkę lepszy bo w dzień infekcja córki nie wygląda najgorzej.
HappyBabbyMama mieszkamy z rodzicami takze jak męża nie ma w domu to mam przynajmniej pomoc bo inaczej to nie wiem czy byśmy sie zdecydowali żeby teraz wyjezdzal jak jestem w ciąży.Byłam dzis na tym usg ginekolog dobadała dokladnie serduszko i mi ulżyło bo wszystko jest ok:)23 tydz.mała waży 570 g.niby jest ok z wagą bo tez sie tym martwilam bo każdy mnie załamuje tekstami typu:gdzie ta twoja ciaza?jak ty masz taki maly brzuch:)".
Danutka a wiesz moja córka tez narzeka na brzuszek ale nie lączylam tego z ta infekcja bo ostatnio miała zaparcia a piszesz ze u Was też boli czyli taki wirus:(

A ja dziś poranek z wymiotami,ja nie wiem co jest grane.Juz dawno powinno minąć a co parę dni mnie rano znowu bierze.Nawet nie czuje jakby to przez żołądek tylko zaczyna się bólem głowy i zaraz łazienka.
Trzymam kciuki za wizytki dzisiaj:*
Które z Was jeszcze nie znają płci?
Wspolczuje Ci tych wymiotów ja sie meczylam z nimi w 1 trymestrze.ale widzisz niektóre kobiety maja i do porodu...zycze Ci żeby u Ciebie juz sie skończyly:)

Do do nasivinu nie wiem czy można stosować.ja póki co bronie sie miodem,cytryna,*spam* w syropie ale jak to jest wirus to nie wiem czy to cos da.a nie wiecie czy można rutiniscorbin czy rutinacea brać?

Nutka13 gratulacje zdrowego chłopczyka! Super:)
Brzusio na pewno nie patrz na teksty w stylu "gdzie ty masz ten brzuch" piernicz to rozmiar brzucha nie ma nic wspólnego z wielkością dziecka jedne kobiety maja taka budowę ze dziecko maja głęboko w miednicy i brzuch mały a bobas moze byc duży a inne mogą miec duży brzuch a dziecko o przeciętnej wadze. Super ze serducho zdrowe :)

@Danutka,@brzusio witajcie w klubie. Ja jakoś przetrwałam i nawet dziś jest lepiej. Gardło mnie już nie boli, męczy mnie katar i ból głowy ale jest już lepiej niż wczoraj. Najgorsze jest to , Antek znowu zaczął narzekać na gardło. No szlag mnie trafi.
@julia0903 powodzenia na wizycie !
Ja dzisiaj jadę na połówkowe ale dopiero na 18. Mam nadzieję , że wszystko będzie w porządku.
Miłego dnia [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To powodzonka na wizycie:)

reklama
Hej mamuśki,

Ja tak na szybko bo nadal w pracy.

Kciuki za wizyty.
Widzę, ze szkoła się rozpoczęła i start sezonu chorobowego. Masakra. Moja bratanica tez tydzień w przedszkolu i już jakiś wirus grypy żołądkowej. Dużo zdrowia dla dzieci i abyście nic nie podłapały.
A ja tak się zastanawiam kiedy młodego wysłać do żłobka. Chyba do przedszkola dopiero, żeby młodej nie zarażał od razu....
U nas młoda też ostro kopie.

@idealka a ACC lekarz Ci przepisał? Bo ja nie brałabym w ciemno.
Jest seria *spam*, ale czy dużo daje na katar to nie wiem. W pierwszej ciąży przeziębienia mnie ominęły (a termin miałam na luty, więc w podobnym czasie).

Później Was doczytam.

Do góry