reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja juz nie spie.. od 4.30... Ble ale choc sie wyspalam (tylko zapewne o 21 bede ledwo zywa)
@katem86 to Tobie sie podobal ten zolty piesek? Zaczelam go robic.
Ja dzis wizytka o 9.10 niby ale wiem o ktorej wejde. Jeszcze wyniki mam do odbioru.

@KIKI83 w jakim szpitaku najlepiej rodzic w Szczecinie? Poznan mam obcykany ale w razie jakby sie udalo nam wyniesc to bylabym wdzieczna za pomoc, bo Szczecin to dla mnie taka biala kartka.

Wczoraj rozmawiamy z synkiem na temat wyprowadzi. Niezadowolony, ze pakowanie itd ale info ze sa galerki, kino, Auchan i morze niedaleko byl zdecydowany jechac od razu. I mialam Wam napisac nasza poranna rozmowe.

5 rano. Maks sie nie moze doczekac pkola. Dostanie korone, prezent, rozda cukierki a dzieci beda spiewac "Sto lat". Siedzimy przy sniadaniu je kanapke nagle widze ze ma mokre oczka. Pytam czy cos sie stalo? Kreci glowa i mowi " Nie mamciu, tylko USWIADOMILEM sobie ze sie STARZEJE. Mam JUZ 6 lat... za rok pojde do szkoly i skonczy sie moje DZIECINSTWO"
Wiecie ze prawie padlam?

Ostatnia edycja:
@HappyBabyMama wizyta o 11. Ale o 8 czeka mnie wywiad w opiece społecznej na obiady dla dziewczynek. Potem zawieźć potworki do mojej mamy i godzina drogi do lekarza a po drodze wyniki odebrać bo moja lekarka lubi papierki...

A ja Bogu dzięki miałam lekki dzien w pracy uffff inaczej bym sie wykończyła, Maz zjeżdża w czwartek, biedny pracuje po 13 h juz sił nie ma ;(
Ech do dupy to

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam

Ja tez ostatnio cos nie do sypiam a to ostatnie momenty[emoji4]

Dziewczyny powodzenia na wizytach[emoji4]

Kurde wczoraj synus zmienil pozycje bo tak dawal czadu ze nie bylo to przyjemne, gdzies w okolicach pecherza heh...

reklama
Do góry