reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Shaer wszystkiego najlepszego dla synka :) A czemu miałaś wczoraj policję w domu?
Ja dzis we śnie szykowałam sie do porodu :/ widzicie nie mysle o tym a podświadomie jednak mysle.
@Marcje jestes juz na Sycylii?

Ostatnia edycja:
Julia moze po płukaniu rumiankiem daj sobie trochę maki ziemniaczanej? Przy tej tropikalnej pogodzie jestesmy całe spocone a to moze tylko sprzyjać przyplatywaniu sie jakichś infekcji..

Shaer a co z szyjką masz?

Zazdroszczę wszystkim na urlopie! Ja tu zdycham..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jakby ktos pytal jeszcze zyje:) wlasnie siedze na glukozie, poki co nie ma tragedii, ale mala dostala takiego kopa, ze zaraz przez brzuch mi wyskoczy. Pielegniarka wkropila mi cytryne, wiec do wypicia nie bylo az tak zle.
W czwartek mam usg na nfz wiec prawie nic widac nie bedzie a w piatek lekarza.

Cześć dziewczyny. Nie było mnie jeden dzień i tyle musiałam nadrobić [emoji3].
U mnie połówkowe w środę . Przy okazji mamy plan aby wstąpić do sklepu i pooglądać wózki.
Co do wagi to u mnie 4 kg na plusie. W poprzedniej ciąży o tej porze miałam 3.5 do przodu więc jest podobnie. Brzuch mi rośnie z dnia na dzień. Wczoraj założyłam bluzkę , którą miałam na rozpoczęciu roku i ledwo się w nią wcisnęlam po 11 dniach [emoji39]
@Shaer najlepsze życzenia dla synka i dla Ciebie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@julia0903 mnie spojenie łonowe boli za wzgorkiem, tak dość gleboko pod skora, jakbym sobie je obila, ale promieniuje glownie na lewa Strone. Dzis z rana ledwo dokustykalam do pracy.

Zycze wszystkim spokojnego poniedziałku.

@Shaer wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Maksa :)

Witam Was i ja... po tym kichaniu brzuch mi się zaczął stawiać... Mam nadzieję że małemu nic się nie stanie.
Dziewczynki w przedszkolu były 3 dni i choróbsko... ładny początek...

reklama
Aniay mam taki sam bol i tez z lewej strony! I tak jak opisujesz dokladnie to miejsce! I wiesz skad ten bol?

Dzis moja corka juz w domu zostala bo kaszel straszny ma heh:/

Do góry