reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
kolorowamama fajnie ze corka jest pozytywnie do zmiany nastawiona, bedziesz miec o jedno zmartwienie mniej : ) jesli tutaj sobie tak dobrze radzi w zkole to na pewno w Pl bedzie tak samo
BridgetJones powroty po wakacjach do rytmu szkolno przedszkolnego sa trudne na pewno dla dzieci (I dla rodzicow) ale na penwo niedlugo Twoj synek sie na nowo przyzwyczai..
Ja tez ostatnio opuszczalam przedszkole w pospiechu zeby nie zobaczyl jak mama jest na skraju rozpaczy ;)

@julia0903 no zaczęła mając 3,5 roku ;) teraz ma 7 lat

@betina79 oby ;) problem w tym ze nie lubi mowić po polsku ale myśle, ze sie przestawi. Poza rym szukamy jej jakies szkoły angielskiego rownież zeby kontynuowała to co juz dobrze zna ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja oliwia z polski jak przyjechala to przeskoczyla rok. Z drugiej do czwartej klasy. Ale nie widze problemow, z czego mowi ze woli angielska szkole.
A co do polskiego twojej corki to zalapie w mig, jestem pewna.
Wozek przesliczny.

Uwazaj ze szkolami jezykowymi co by jej nie cofneli bo w polsce poziom masakryczny. Ja bym sie zastanowila nad prywatnym nauczycielem

Moja oliwia z polski jak przyjechala to przeskoczyla rok. Z drugiej do czwartej klasy. Ale nie widze problemow, z czego mowi ze woli angielska szkole.
A co do polskiego twojej corki to zalapie w mig, jestem pewna.
Wozek przesliczny.

Maja mowi, czyta i pisze płynnie w j.polskim bo od początku uczyła sie obu języków ale woli ang pewnie dlatego, ze całe dnie sie nim posługuje. Wierze, ze da rade.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w poniedziałek :)
@aniay i @julia0903 ja mam podobną dolegliwość z tym spojeniem łonowym. Czasami tak zakłuje że się wystraszę, ale zmiana pozycji pomaga na szczęście.
Dodatkowo czasami czuję ból w krzyżu w okolicy lędźwiowej, a od paru dni mnie nogi bolą, szczególnie łydki, choć myślę ze to może wina upałów....
@kolorowaMama super wózek, ja też sie do niego przymierzam, z tym ze jeszcze nie mogę sie zdecydować na kolor ;)
Ja też wizytuje w tym tygodniu w srode :)

Hej dziewczyny!

@kolorowaMama i dobrze postanowiliście z klasami, myślę, że takie rozwiązanie będzie najbardziej korzystne dla niej :)

@Marcje wypoczywaj :) Dobrze, że jesteście już na miejscu, teraz tylko błogi relaks :) Super wózeczek :)

@Bridget Jones ja też miałam dziś rano akcję, ale z synem w szkole :/ Też miał dziś kryzys po weekendzie, jednak widzę, że nie zadomowił się jeszcze na stałe w nowej szkole i z nowymi dziećmi. Ja z kolei mam wyrzuty sumienia dziś cały dzień, bo zamiast go wesprzeć i przytulić, to byłam wściekła, że robi afery a już taki duży. Ogólnie jakieś nerwy od kilku dni mnie dopadły :(

Mnie też poza tym boli spojenie łonowe :/ Mam wrażenie, że nasz Bartosz jest już cały czas główką do dołu, bo czuję tam pod skórą dużo ciałka dzidzi ;)

@brzusio będzie dobrze zobaczysz :) Tez mam wizyte w środe :) ale normalna u mojej gin bo już miesiąć minął ponad a chce wiedziec jakie wyniki mi wyjdą ...

@kolorowaMamai @MamusiaToJa śliczne wózki :)

Dziewczyny powodzonka wszystkim na wizytach bo widze że w tym tygodniu będzie duzo wizytujących..

Ja się boje strasznie bo jest już prawie 2 miesiące po tym jak mi wyszło te odwodnienie mocne i boje się że dzisiaj tez mi zle wyniki wyjda zobaczymy w środę ale mam strach ze mnie do szpitala wrzuca a tyle przygotowan przed weselem praca itd

@aniay mnie też kegosłup często boli pewnie dzidzia tak naciska
Ty tez nie zamartwiaj sie na zapas:)trzeba wierzyć ze wszystko będzie we dobrze:)

reklama
Do góry