reklama
betina79
Fanka BB :)
kolorowamama fajnie ze corka jest pozytywnie do zmiany nastawiona, bedziesz miec o jedno zmartwienie mniej : ) jesli tutaj sobie tak dobrze radzi w zkole to na pewno w Pl bedzie tak samo
BridgetJones powroty po wakacjach do rytmu szkolno przedszkolnego sa trudne na pewno dla dzieci (I dla rodzicow) ale na penwo niedlugo Twoj synek sie na nowo przyzwyczai..
Ja tez ostatnio opuszczalam przedszkole w pospiechu zeby nie zobaczyl jak mama jest na skraju rozpaczy
BridgetJones powroty po wakacjach do rytmu szkolno przedszkolnego sa trudne na pewno dla dzieci (I dla rodzicow) ale na penwo niedlugo Twoj synek sie na nowo przyzwyczai..
Ja tez ostatnio opuszczalam przedszkole w pospiechu zeby nie zobaczyl jak mama jest na skraju rozpaczy
kolorowaMama
@julia0903 no zaczęła mając 3,5 roku teraz ma 7 lat
@betina79 oby problem w tym ze nie lubi mowić po polsku ale myśle, ze sie przestawi. Poza rym szukamy jej jakies szkoły angielskiego rownież zeby kontynuowała to co juz dobrze zna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@betina79 oby problem w tym ze nie lubi mowić po polsku ale myśle, ze sie przestawi. Poza rym szukamy jej jakies szkoły angielskiego rownież zeby kontynuowała to co juz dobrze zna
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Moja oliwia z polski jak przyjechala to przeskoczyla rok. Z drugiej do czwartej klasy. Ale nie widze problemow, z czego mowi ze woli angielska szkole.@julia0903 no zaczęła mając 3,5 roku teraz ma 7 lat
A co do polskiego twojej corki to zalapie w mig, jestem pewna.
Wozek przesliczny.
Uwazaj ze szkolami jezykowymi co by jej nie cofneli bo w polsce poziom masakryczny. Ja bym sie zastanowila nad prywatnym nauczycielem
kolorowaMama
Moja oliwia z polski jak przyjechala to przeskoczyla rok. Z drugiej do czwartej klasy. Ale nie widze problemow, z czego mowi ze woli angielska szkole.
A co do polskiego twojej corki to zalapie w mig, jestem pewna.
Wozek przesliczny.
Maja mowi, czyta i pisze płynnie w j.polskim bo od początku uczyła sie obu języków ale woli ang pewnie dlatego, ze całe dnie sie nim posługuje. Wierze, ze da rade.
askkka2
Witam w poniedziałek
@aniay i @julia0903 ja mam podobną dolegliwość z tym spojeniem łonowym. Czasami tak zakłuje że się wystraszę, ale zmiana pozycji pomaga na szczęście.
Dodatkowo czasami czuję ból w krzyżu w okolicy lędźwiowej, a od paru dni mnie nogi bolą, szczególnie łydki, choć myślę ze to może wina upałów....
@kolorowaMama super wózek, ja też sie do niego przymierzam, z tym ze jeszcze nie mogę sie zdecydować na kolor
Ja też wizytuje w tym tygodniu w srode
@aniay i @julia0903 ja mam podobną dolegliwość z tym spojeniem łonowym. Czasami tak zakłuje że się wystraszę, ale zmiana pozycji pomaga na szczęście.
Dodatkowo czasami czuję ból w krzyżu w okolicy lędźwiowej, a od paru dni mnie nogi bolą, szczególnie łydki, choć myślę ze to może wina upałów....
@kolorowaMama super wózek, ja też sie do niego przymierzam, z tym ze jeszcze nie mogę sie zdecydować na kolor
Ja też wizytuje w tym tygodniu w srode
KIKI83
Hej dziewczyny!
@kolorowaMama i dobrze postanowiliście z klasami, myślę, że takie rozwiązanie będzie najbardziej korzystne dla niej
@Marcje wypoczywaj Dobrze, że jesteście już na miejscu, teraz tylko błogi relaks Super wózeczek
@Bridget Jones ja też miałam dziś rano akcję, ale z synem w szkole :/ Też miał dziś kryzys po weekendzie, jednak widzę, że nie zadomowił się jeszcze na stałe w nowej szkole i z nowymi dziećmi. Ja z kolei mam wyrzuty sumienia dziś cały dzień, bo zamiast go wesprzeć i przytulić, to byłam wściekła, że robi afery a już taki duży. Ogólnie jakieś nerwy od kilku dni mnie dopadły
Mnie też poza tym boli spojenie łonowe :/ Mam wrażenie, że nasz Bartosz jest już cały czas główką do dołu, bo czuję tam pod skórą dużo ciałka dzidzi
@kolorowaMama i dobrze postanowiliście z klasami, myślę, że takie rozwiązanie będzie najbardziej korzystne dla niej
@Marcje wypoczywaj Dobrze, że jesteście już na miejscu, teraz tylko błogi relaks Super wózeczek
@Bridget Jones ja też miałam dziś rano akcję, ale z synem w szkole :/ Też miał dziś kryzys po weekendzie, jednak widzę, że nie zadomowił się jeszcze na stałe w nowej szkole i z nowymi dziećmi. Ja z kolei mam wyrzuty sumienia dziś cały dzień, bo zamiast go wesprzeć i przytulić, to byłam wściekła, że robi afery a już taki duży. Ogólnie jakieś nerwy od kilku dni mnie dopadły
Mnie też poza tym boli spojenie łonowe :/ Mam wrażenie, że nasz Bartosz jest już cały czas główką do dołu, bo czuję tam pod skórą dużo ciałka dzidzi
Ty tez nie zamartwiaj sie na zapastrzeba wierzyć ze wszystko będzie we dobrze@brzusio będzie dobrze zobaczysz Tez mam wizyte w środe ale normalna u mojej gin bo już miesiąć minął ponad a chce wiedziec jakie wyniki mi wyjdą ...
@kolorowaMamai @MamusiaToJa śliczne wózki
Dziewczyny powodzonka wszystkim na wizytach bo widze że w tym tygodniu będzie duzo wizytujących..
Ja się boje strasznie bo jest już prawie 2 miesiące po tym jak mi wyszło te odwodnienie mocne i boje się że dzisiaj tez mi zle wyniki wyjda zobaczymy w środę ale mam strach ze mnie do szpitala wrzuca a tyle przygotowan przed weselem praca itd
@aniay mnie też kegosłup często boli pewnie dzidzia tak naciska
reklama