reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Właśnie u mnie ta rozbieżność między tym z @ a z usg to nieraz 2 tyg nawet, na każdym usg od początku coraz to wcześniejszy termin mi wychodzi

Maryqska co do tej aplikacji to nie wiem jak to działa ale jeśli zależy Ci na czymś takim to na allegro lub Olx można kupić detektor tętna płodu takie domowe ktg ceny używanych nie są wysokie a czytałam że działają bardzo fajnie

O proszę w końcu wieści od dziewczyn ktore dawno sie nie odzywały ;)
@maryqska kup sobie detektor tętna jak ci zalezy a takiej aplikacji w telefonie to bym w żaden sposób nie ufała jak to niby ma działać?
@MamusiaToJa mina te 3 tygodnie i zaraz mąż bedzie w domu spowrotem.
A jakies wizyty sie w tym tygodniu szykują? Połówkowe albo zwykle?
Jak tam po weekendzie dziewczyny?

MamusiaToJa super wozek[emoji4]

HappyBabyMama ja mam w srode ale niewiem czy to bedzie polowkowe:/
Pisalam do lekarki i bardzo dziwne zzawsze odpisywala a teraz cisza...hmmm zadzwonie do niej jutro!

Maryqska ja mam detektor i uspakajal mnie do 16tc, a pozniej jak zaczelam czuc ruchy to juz praktycznie nie uzywam, syn jest bardzo aktywny[emoji4]

Danutka kurde ja zostawilam sobie wozek na koniec bo najdrozszy;) kolejne w planach mam zakup mebla do malego by ladnie ciuszki juz ukladac bo kartony mnie wkurzaja!!!

reklama
Do góry