Czoperka
Fanka BB :)
@HappyBabyMama czyżby citronella? też używałam w pierwszej ciąży na Filipinach i ten zapach mi się mocno kojarzy z tamtym czasem. W ogóle to dobrze, że się lepiej czujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytam jutro w pracy bo ja właśnie z tych krytykujach. Kilka miesiecy mi zajelo żebym przestala sie wtracac jak mój robi oliwii sniadanie do szkoly. A on chetny zeby robić wszystko.@aniay bardzo dobry tekst - podśmiałam się z akapitu "rzecz o karmieniu". Ostatnio czytałam bardzo podobny Link do: Zaangażowany tata, czyli pomóż mu zrobić to samodzielnie - nebule.pl - jednocześnie o tym jak bardzo matki ingerują i krytykują ojców (np za to że założył nie taką bluzkę jak trzeba ) i z drugiej strony o tym, ze ojciec nie ma POMAGAĆ przy dziecku, bo słowo "pomoc" brzmi jakby to był obowiązek mamy, a ojciec tylko pomagał - a przecież ojciec jest tak samo odpowiedzialny. Co do zapobiegania infekcjom układu moczowego mogę polecić: podmywanie się lub podcieranie mokrymi chusteczkami po każdej wizycie w toalecie, picie pokrzywy i jedzenie żurawiny.
No mi tez ciezko sobie to wyobrazić.mam nadzieje ze szybko zleci@HappyBabyMama mąż @brzusio wyjechał na 2 miesiące! ja sobie nie potrafię wyobrazić 2 tygodni, a co dopiero miesięcy
Mam nadzieje ze szybko zleciO nie 2 miesiące ???? Co????nie doczytałam dobrze... Brzusio naprawde trzymaj się. Strasznie długo ale zleci jakos
@Marcje zaopatrz sie przed wyjazdem w aptece w preparaty na komary sa takie naturalne ja sobie kupiłam takie śmierdzące cytrynowo opaski na rękę i nawet działają