reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@MartynaM , trzymaj sie. Lepiej,ze lekarz sie martwi i dmucha na zimne, niż by Cie olał. Powiedz mu,ze nie mozesz siedzieć długo w szpitalu, bo masz małe dziecko. A nie ma sie faktycznie kto nim zając w czasie kiedy będziesz w szpitalu. Głowa do góry !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
myślę że jakbym mu powiedziałam że mam małe dziecko to jeszcze bardziej by mi kazał siedzieć w szpitalu żeby mieć pewność że leżę a nie noszę dziecko itp. mam nadzieję że wyjdę zaraz po weekendzie po prostu.pamietam że ja na posiew czekałam jakoś tydzień chyba poprzednio. nie mam pojęcia czemu tak długo i chyba obserwowali czy mimo leżenia płackim dalej się skraca dlatego tyle to trwało. i dawali mi wtedy sterydy na płuca dziecka które można podać dopiero po 24tyg ciazy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

MartynaM nie wiem co napisać, współczuje, z drugiej strony masz dziecko, tez nie jest to takie proste, mam jednak nadzieje, ze bedzie to wszystko duzo szybciej, a nie chcesz isc na konsultacje do innego lekarza??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co tak mało piszecie dziewczyny? My juz dzis po kolacji siedzimy w hoteliku. Powiem wam ze jesteśmy juz wypoczęci na maksa i juz powoli tęskni sie za domkiem chociaż super jest to jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :)

Martyna z tego co wiem to nawet pessar mozna zakladac w gabinecie ale musisz sama kupic, kochana dlugosc nie jest az taka tragiczna, jednak bym powiedziala lekarzowi ze w gabinecie niech posiew pobierze, w domu bedziesz sie oszczedzac wiesz juz zreszta jak musisz funkcjonowac i po wynikach pojedziesz na zalozenie do gabinetu lub do szpitala na pare dni...

Moj M wyjechal na minimum 4 tyg. Pare dni w domu i z powrotem ..ehhh i tak do swiat:/

reklama
Do góry