reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@KIKI83 ja cały czas z Wami jestem na bieżąco :) a urlopu jeszcze kilka dni i wracam na dobre, ale widzę ze sobie swietnie radzicie z pisaniem bo przekroczyłyście 1000 stron :)
@kamisia1101 dziekuję:) jak narazie udany oby tak do konca było:)
@kolorowaMama trzymaj się. Dentysta nie taki straszny jak go piszą ;)
@Shaer , @weronika87 i reszta dziewczyn co dawno nie pisały prosze sie odezwać :)
@Marcje gotowa na wakacje ?

U nas upał mocy brak siły chęci i apetytu nic mi sie nie chce .Muszę sie ogarnąć bo na dłuższą metę oszaleje chyba.Trzymajcie sie wszystkie napisze coś jutro .

hej dziewczyny :) dawno się nie odzywałam, staram się czytać na bieżąco, tylko z pisaniem gorzej ;) ja dzisiaj byłam na piciu glukozy. Nie było tak źle przy piciu tej mikstury, przygotowywałam się na gorsze odczucia, hehe.. Jedynie to potem mnie trochę mdliło, ale po najedzeniu się wszystko minęło. Jutro wyniki, mam nadzieję ze wszystko będzie w porządku.
Maleństwo szaleje w brzuszku, teraz już nie tylko czuć od środka, ale nawet widać z zewnątrz jak faluje brzuch :) chciałam nawet nagrać jakiś krotki filmik z tych szaleństw, ale niestety na nagraniu słabo widać jeszcze.

Ja wlasnie po wizycie
Badanie dobre
Suchalysmy serducha [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zmierzyła mi brzuch, przytyłam 3 kg; z ostatniego usg termin na 27; zapytałam jak tu jest jak jestem po cc, powiedziała, ze naturalnie powinnam rodzic, zabiła mnie tym, boje sie, bardzo sie boje, wiem, ze po cc, byłam odrazu aktywna, boje sie, ze po SN, nie bede, boje sie ogólnie sie boje;
U nas badanie glukozy 28 tydzien (szok); i miałam sie zastanowić, gdzie rodzic; bo specjalista nie oddzwonił, ale jak wracałam, okazało sie, ze mam termin u niej juz na wizytę na 26 wrzesnia (odpadli dodatkowe, myślenie gdzie rodzic); wiec zobaczymy jak to bedzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry