Trzymam kciuki za wizyty A u mnie cisza aż miło Dziewczyny w szkole a ja posprzątałam i leże ach jak przyjemnie troche pracy mam do zrobienia ale to nie zając nie ucieknie .Smiałam się do M że dziś odpoczywam po niedzieli.
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny. Pamietam ze dzis duzo wizytujących i połówkowych wiec weszłam wam powiedziec ze mocno trzymam kciuki i życzę powodzenia i samych zdrowych dzidziusiow.
Pamietam ze jest dzis jedna rocznica slubu wiec życzę szczęscia i milosci A ja tez mam dzis pierwsza rocznice slubu wiec uciekam świętować
Miłego dnia i czekam na info po wizytach to wieczorkiem poczytam.
Pamietam ze jest dzis jedna rocznica slubu wiec życzę szczęscia i milosci A ja tez mam dzis pierwsza rocznice slubu wiec uciekam świętować
maryqska
tak, Maz uwielbia kawe, wiec wiedzialam, ze da sie namowic, predzej czy pozniej, bardziej chodzilo o jaki i jaka cena czy mozemy sobie pozwolic, coz przyznam, ze zaszalelismy, ale nie zaluje,Maryqska czyli zobylas to co chcialas super!!!!
Ja juz polowkowym. Polazilam sobie po miescie.
W brzuszku u mnie mieszka kolejny synus (mialqm cicha nadzieje, ze jednak dziewczyna) pokazal co mial i nie bylo watpliwosci. Chlopak i to "dobrze wyposazony" jak ujal pan doktor. Jest duzy, 550 gram.
Wszystkie parametry sa w porzadku,ma tylko poszerzone przewody moczowe, ale lekarz mowi zeto czeste i zeby sie nie martwic, bo samo powinno zniknac. Do obserwacji.
Poza tym reszta w idealnym porzadku.
Troche zmeczona jestem bo 3h spaceru mnie nieco zmeczyly i spuchly mi ciut stopy.
Powodzenia dla innych wizytujacych
Shaer cudne wiadomosci ) wszystko wporzadku
Jestem dziewczyny po połówkowym !
Wszystko jest okey i w jak najlepszym porządku.
Jedynie tam jakas zastawka z serduszka ale to mam sie tym wgl nie przejmowac tak stwierdzil lekarz
Oczywiście potwierdziła się dziewczynka Wazy 515 g
Przedstawiam wam moją córeczkę
Marlena piekne zdjecie, dziewczynka cudnie, gratuluje
Gratuluje udanej wizyty, zdjecie imponujace
Kiki trzymam kciuki aby dzieciaczek sie ujawnil, a jutro usg połówkowe, mam nadzieję dowiem się kto u mnie mieszka i ruszam już na konkretne zakupki w końcu i kupuję wyprawkę, wózek itd
Marcje
Dzień dobry!
Ja dzis o 16 mam drugie usg połówkowe i prosze o kciuki żeby dzidzia współpracowała, bo z tym zawsze mamy problem na usg[emoji5] i mam nadzieje,ze dowiem sie w końcu na 100 kto tam mieszka
Trzymam tez kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty[emoji110]
Miłego poniedziałku dla wszystkich styczniowek![emoji295]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis o 16 mam drugie usg połówkowe i prosze o kciuki żeby dzidzia współpracowała, bo z tym zawsze mamy problem na usg[emoji5] i mam nadzieje,ze dowiem sie w końcu na 100 kto tam mieszka
maryqska
kciuki zacisniete )powodzeniaDzień dobry :-) dziś synka nie posyłam do przedszkola, katar męczy, chyba to wymodlił, aż odetchnął jak powiedziałam,że dziś nie idzie...
Prenatalne dziś w południe. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny co też mają jeszcze przed sobą badanie [emoji4]
maryqska
kciuki zacisniete )powodzeniaDzień dobry :-) dziś synka nie posyłam do przedszkola, katar męczy, chyba to wymodlił, aż odetchnął jak powiedziałam,że dziś nie idzie...
Prenatalne dziś w południe. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny co też mają jeszcze przed sobą badanie [emoji4]
i tu zaciskam, duzo dzis wizytujacych i abys dowiedziala sie kto tam mieszka u CiebieDzień dobry!
maryqska
a ja powoli panikuje, nie iwem jeszcze jaki porod bede miala, czy sn, czy cc, pierwsze nie planowane cc, ale lekarze suber sobie poradzili, moge smialo powiedziec, ze 10/10
a teraz, jak akcja zacznie sie w nocy?? kto zostanie z moja Coreczka, mysle, ze moze sama pojade, a Maz dojedzie uffff jakas masakra,
i wogole zero ciuszkow, czekam az kolezanka swoje przegladnie i bede mogla dostac/odkupic od niej..... coz moze w nastepnym tygodniu wybiore sie na zakupy i cos zamowie,
wogole u nas juz zimnawo jest, az sie boje, bo mowia, ze to ma byc najzimniejsza zima, ostatnie dwa lata bylo superowo, lekkie, czasem zdarzalo sie odczuwalne -30C, mam nadzieje, ze nie bedzie zle boje sie
wogole mam jakies katastrficzne mysli i leki,
a teraz, jak akcja zacznie sie w nocy?? kto zostanie z moja Coreczka, mysle, ze moze sama pojade, a Maz dojedzie uffff jakas masakra,
i wogole zero ciuszkow, czekam az kolezanka swoje przegladnie i bede mogla dostac/odkupic od niej..... coz moze w nastepnym tygodniu wybiore sie na zakupy i cos zamowie,
wogole u nas juz zimnawo jest, az sie boje, bo mowia, ze to ma byc najzimniejsza zima, ostatnie dwa lata bylo superowo, lekkie, czasem zdarzalo sie odczuwalne -30C, mam nadzieje, ze nie bedzie zle boje sie
wogole mam jakies katastrficzne mysli i leki,
Dzień dobry dziewczyny. Pamietam ze dzis duzo wizytujących i połówkowych wiec weszłam wam powiedziec ze mocno trzymam kciuki i życzę powodzenia i samych zdrowych dzidziusiow.
Gratulacje pierwszej rocznicy ślubu dużo miłosci i zrozumienia sie nawzajem ,szczęścia i radości z życia ze sobą .
U nas już 13 rocznica za nami a kochamy sie tak samo a nawet mocniej.
reklama
gato
@ HappyBabyMama wszystkiego najlepszego [emoji4]
Trzymam kciuki za udane wizyty i zdrowe bobasy.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za udane wizyty i zdrowe bobasy.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom