reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Trzymam kciuki za wizyty A u mnie cisza aż miło Dziewczyny w szkole a ja posprzątałam i leże ach jak przyjemnie troche pracy mam do zrobienia ale to nie zając nie ucieknie .Smiałam się do M że dziś odpoczywam po niedzieli.

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Pamietam ze dzis duzo wizytujących i połówkowych wiec weszłam wam powiedziec ze mocno trzymam kciuki i życzę powodzenia i samych zdrowych dzidziusiow.
Pamietam ze jest dzis jedna rocznica slubu wiec życzę szczęscia i milosci :) A ja tez mam dzis pierwsza rocznice slubu wiec uciekam świętować :)
Miłego dnia i czekam na info po wizytach to wieczorkiem poczytam.

Maryqska czyli zobylas to co chcialas;) super!!!!
tak, Maz uwielbia kawe, wiec wiedzialam, ze da sie namowic, predzej czy pozniej, bardziej chodzilo o jaki i jaka cena czy mozemy sobie pozwolic, coz przyznam, ze zaszalelismy, ale nie zaluje, :)

Ja juz polowkowym. Polazilam sobie po miescie.
W brzuszku u mnie mieszka kolejny synus (mialqm cicha nadzieje, ze jednak dziewczyna) pokazal co mial i nie bylo watpliwosci. Chlopak i to "dobrze wyposazony" jak ujal pan doktor. Jest duzy, 550 gram.
Wszystkie parametry sa w porzadku,ma tylko poszerzone przewody moczowe, ale lekarz mowi zeto czeste i zeby sie nie martwic, bo samo powinno zniknac. Do obserwacji.
Poza tym reszta w idealnym porzadku.
Troche zmeczona jestem bo 3h spaceru mnie nieco zmeczyly i spuchly mi ciut stopy.
Powodzenia dla innych wizytujacych

Shaer cudne wiadomosci :)) wszystko wporzadku

Jestem dziewczyny po połówkowym !
Wszystko jest okey i w jak najlepszym porządku.
Jedynie tam jakas zastawka z serduszka ale to mam sie tym wgl nie przejmowac tak stwierdzil lekarz :)
Oczywiście potwierdziła się dziewczynka :) Wazy 515 g :)
Przedstawiam wam moją córeczkę :)

Marlena piekne zdjecie, dziewczynka cudnie, gratuluje

ja już po wizycie pół kg zdrowego chłopaka :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje udanej wizyty, zdjecie imponujace

, a jutro usg połówkowe, mam nadzieję dowiem się kto u mnie mieszka i ruszam już na konkretne zakupki w końcu i kupuję wyprawkę, wózek itd :D
Kiki trzymam kciuki aby dzieciaczek sie ujawnil :D

Dzień dobry!

Ja dzis o 16 mam drugie usg połówkowe i prosze o kciuki żeby dzidzia współpracowała, bo z tym zawsze mamy problem na usg[emoji5] i mam nadzieje,ze dowiem sie w końcu na 100 kto tam mieszka:)

Trzymam tez kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty[emoji110]

Miłego poniedziałku dla wszystkich styczniowek![emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :-) dziś synka nie posyłam do przedszkola, katar męczy, chyba to wymodlił, aż odetchnął jak powiedziałam,że dziś nie idzie...
Prenatalne dziś w południe. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny co też mają jeszcze przed sobą badanie [emoji4]
kciuki zacisniete :))powodzenia

Dzień dobry :-) dziś synka nie posyłam do przedszkola, katar męczy, chyba to wymodlił, aż odetchnął jak powiedziałam,że dziś nie idzie...
Prenatalne dziś w południe. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny co też mają jeszcze przed sobą badanie [emoji4]
kciuki zacisniete :))powodzenia

Dzień dobry!

Ja dzis o 16 mam drugie usg połówkowe i prosze o kciuki żeby dzidzia współpracowała, bo z tym zawsze mamy problem na usg[emoji5] i mam nadzieje,ze dowiem sie w końcu na 100 kto tam mieszka:)

Trzymam tez kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty[emoji110]

Miłego poniedziałku dla wszystkich styczniowek![emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
i tu zaciskam, duzo dzis wizytujacych i abys dowiedziala sie kto tam mieszka u Ciebie

a ja powoli panikuje, nie iwem jeszcze jaki porod bede miala, czy sn, czy cc, pierwsze nie planowane cc, ale lekarze suber sobie poradzili, moge smialo powiedziec, ze 10/10
a teraz, jak akcja zacznie sie w nocy?? kto zostanie z moja Coreczka, mysle, ze moze sama pojade, a Maz dojedzie uffff jakas masakra,

i wogole zero ciuszkow, czekam az kolezanka swoje przegladnie i bede mogla dostac/odkupic od niej..... coz moze w nastepnym tygodniu wybiore sie na zakupy i cos zamowie,

wogole u nas juz zimnawo jest, az sie boje, bo mowia, ze to ma byc najzimniejsza zima, ostatnie dwa lata bylo superowo, lekkie, czasem zdarzalo sie odczuwalne -30C, mam nadzieje, ze nie bedzie zle boje sie

wogole mam jakies katastrficzne mysli i leki,

Dzień dobry dziewczyny. Pamietam ze dzis duzo wizytujących i połówkowych wiec weszłam wam powiedziec ze mocno trzymam kciuki i życzę powodzenia i samych zdrowych dzidziusiow.
Pamietam ze jest dzis jedna rocznica slubu wiec życzę szczęscia i milosci :) A ja tez mam dzis pierwsza rocznice slubu wiec uciekam świętować :)
Miłego dnia i czekam na info po wizytach to wieczorkiem poczytam.

Gratulacje pierwszej rocznicy ślubu dużo miłosci i zrozumienia sie nawzajem ,szczęścia i radości z życia ze sobą .
U nas już 13 rocznica za nami a kochamy sie tak samo a nawet mocniej.

reklama
Do góry