reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny, kiedy zamierzacie rozejrzeć się za wózkiem? Ja poczekam na połówkowe. Jak będzie wszystko ok,to będę bombardować Allego i olx [emoji39]
Ja wózki oglądam na olx już od kilku dni .sporo tego jest. Zaplanowałem zakup na listopad bo wrzesień to full kasy na wyprawkę i książki do szkoły dla młodego co pewnie odbije się na październikowym budżecie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, kiedy zamierzacie rozejrzeć się za wózkiem? Ja poczekam na połówkowe. Jak będzie wszystko ok,to będę bombardować Allego i olx [emoji39]
Ja się rozejzalam wczoraj,ale po prostu trafiła mi się okazja.:happy:A w planach miałam koło 7 miesiąca jak już będzie 100% wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka.Chociaż można kupić taki który będzie pasował i tak i tak;)

Jezu... Nie wiem... Co się smaruje, bo zgłupiałam? Faceci są tacy prości w obsłudze. A ja muszę być gotowa na obie opcje ;-)

U nas stres przed jutrem... Wzięłam synka na plac zabaw, żeby go wymeczyc, może zaśnie wcześniej... Bo jutro pobudka po 6 do przedszkola ... Muszę się jakoś trzymać i nie płakać przy nim [emoji85] ciężkie są emocje ciężarnej matki [emoji28]
No właśnie mój Młodszy idzie do przedszkola jutro pierwszy raz i mam stresa mega...Do tej pory był przeszczesliwy ale od paru dni mówi,ze będzie za mną tęsknił :errr:
Więc trochę się boję.I te dzieci płaczące:unsure:

Ja się rozejzalam wczoraj,ale po prostu trafiła mi się okazja.:happy:A w planach miałam koło 7 miesiąca jak już będzie 100% wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka.Chociaż można kupić taki który będzie pasował i tak i tak;)
ja tam uważam że na 100%wiadomo plec dopiero po urodzeniu ;) dlatego wózek też bym kupiła uniwersalny.

ja tam uważam że na 100%wiadomo plec dopiero po urodzeniu ;) dlatego wózek też bym kupiła uniwersalny.

Fakt,znajoma która urodziła tydzień po mnie (Starszaka)dowiedziała się ze będzie chlopczyk przy przyjęciu na porodowke ,jak jej usg zrobili żeby określić ułożenie :laugh2:
Cała ciążę jej lekarz mówił, ze dziewczynka.Więc poprawiam-jak na 90% będzie wiadomo;)

To chyba wszystko zależy od lekarza i jakości usg ja na ostatniej wizycie dokładnie sama widziałam jajeczka swojego synka więc jestem pewna że nie będzie to dziewczynka;) a co do wózka też miałam w planach kupić w 7-8 miesiącu ale trafiłam na okazję i nie mogłam się oprzeć więc wózek już mam

Witaj Ketrinna!

Jej, ja jeszcze nie wiem jaki wózek kupie.. Oszalałam na Cybex priam, ale każdy sie w głowę stuka, ze kosztuje on ponad 5000 zl[emoji58]

Zastanawiam sie jeszcze nad Hartan racer, miała któraś z Was może?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane [emoji8]

Ja mam dzis dola. Nie wiedzieć czemu siedzę i rycze cały dzien. Nie chce byc juz w tym kraju [emoji24] nadrobię was jutro bo dzis nie mam głowy do tego. Załatwiłam juz formę od położnej na macierzyński jutro wyślę do pracodawcy i moze zjadę wcześniej.
Udanych wizyt gratuluje za kolejne trzymam kciuki. Ja jutro o 8:30 mam połówkowe takze prosze o kciuki [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry