reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny, kiedy zamierzacie rozejrzeć się za wózkiem? Ja poczekam na połówkowe. Jak będzie wszystko ok,to będę bombardować Allego i olx [emoji39]
Ja wózki oglądam na olx już od kilku dni .sporo tego jest. Zaplanowałem zakup na listopad bo wrzesień to full kasy na wyprawkę i książki do szkoły dla młodego co pewnie odbije się na październikowym budżecie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, kiedy zamierzacie rozejrzeć się za wózkiem? Ja poczekam na połówkowe. Jak będzie wszystko ok,to będę bombardować Allego i olx [emoji39]
Ja się rozejzalam wczoraj,ale po prostu trafiła mi się okazja.:happy:A w planach miałam koło 7 miesiąca jak już będzie 100% wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka.Chociaż można kupić taki który będzie pasował i tak i tak;)

Jezu... Nie wiem... Co się smaruje, bo zgłupiałam? Faceci są tacy prości w obsłudze. A ja muszę być gotowa na obie opcje ;-)

U nas stres przed jutrem... Wzięłam synka na plac zabaw, żeby go wymeczyc, może zaśnie wcześniej... Bo jutro pobudka po 6 do przedszkola ... Muszę się jakoś trzymać i nie płakać przy nim [emoji85] ciężkie są emocje ciężarnej matki [emoji28]
No właśnie mój Młodszy idzie do przedszkola jutro pierwszy raz i mam stresa mega...Do tej pory był przeszczesliwy ale od paru dni mówi,ze będzie za mną tęsknił :errr:
Więc trochę się boję.I te dzieci płaczące:unsure:

Ja się rozejzalam wczoraj,ale po prostu trafiła mi się okazja.:happy:A w planach miałam koło 7 miesiąca jak już będzie 100% wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka.Chociaż można kupić taki który będzie pasował i tak i tak;)
ja tam uważam że na 100%wiadomo plec dopiero po urodzeniu ;) dlatego wózek też bym kupiła uniwersalny.

ja tam uważam że na 100%wiadomo plec dopiero po urodzeniu ;) dlatego wózek też bym kupiła uniwersalny.

Fakt,znajoma która urodziła tydzień po mnie (Starszaka)dowiedziała się ze będzie chlopczyk przy przyjęciu na porodowke ,jak jej usg zrobili żeby określić ułożenie :laugh2:
Cała ciążę jej lekarz mówił, ze dziewczynka.Więc poprawiam-jak na 90% będzie wiadomo;)

To chyba wszystko zależy od lekarza i jakości usg ja na ostatniej wizycie dokładnie sama widziałam jajeczka swojego synka więc jestem pewna że nie będzie to dziewczynka;) a co do wózka też miałam w planach kupić w 7-8 miesiącu ale trafiłam na okazję i nie mogłam się oprzeć więc wózek już mam

Witaj Ketrinna!

Jej, ja jeszcze nie wiem jaki wózek kupie.. Oszalałam na Cybex priam, ale każdy sie w głowę stuka, ze kosztuje on ponad 5000 zl[emoji58]

Zastanawiam sie jeszcze nad Hartan racer, miała któraś z Was może?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane [emoji8]

Ja mam dzis dola. Nie wiedzieć czemu siedzę i rycze cały dzien. Nie chce byc juz w tym kraju [emoji24] nadrobię was jutro bo dzis nie mam głowy do tego. Załatwiłam juz formę od położnej na macierzyński jutro wyślę do pracodawcy i moze zjadę wcześniej.
Udanych wizyt gratuluje za kolejne trzymam kciuki. Ja jutro o 8:30 mam połówkowe takze prosze o kciuki [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry