Kochana zycze ci dużo siły żeby pokonać to wszystko.pisz do nas jesli bedziesz miała potrzebe.jestesmy myślami z toba.Jeszcze nie wiemy dlaczego to się stało, czekamy na wyniki badań. Jeszcze kilka dni temu czułam ruchy, później była przerwa ale tak było do tej pory, kilka dni aktywności maleństwa i 2-3 dni przerwy. A w czwartek okazało się że serduszko nie bije... Okazało się że to dziewczynka, nasza mała wymarzona księżniczka. To tak strasznie boli... Gdyby nie synek to nie wiem jak dałabym sobię radę. Obiecuję że to ostatnia wiadomość ode mnoe, nie chcę Was stresować. Trzymajcie się cieplutko i proszę nie martwcie się. W styczniu urodzicie śliczne maluszki, wszystko będzie donrze
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Uff jak gorąco ...w końcu lato. Cały dzień spędziliśmy na plaży było bosko mimo że gorąco nie dało się wcale tego odczuć bo wiał wiaterek. Młody wychlapany w morzu a matka zjarana na czekoladke -styl baltycki biała dupa białe cycki. Jutro też śmigamy...
Olivka u nas alternatywa też są fontanny mamy na placu zabaw jedną i Antek uwielbia się tam pluskac .
Nutka super że wszystko ok na wizycie.
Shaer brawo Ty [emoji3]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Olivka u nas alternatywa też są fontanny mamy na placu zabaw jedną i Antek uwielbia się tam pluskac .
Nutka super że wszystko ok na wizycie.
Shaer brawo Ty [emoji3]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny nawrot mdłości możliwe ? Po kazdym posiłku mdli mnie na potegę [emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
betina79
@Truskaweczka2017 dobrze jestestescie teraz wszyscy razem, z mezem i synkiem. jestescie silni wiec przetrwacie.. :*
olivka85
Moze dzieciak na zoladku siedzi choc na tym etapie to chyba za maly jest mysle, ze mozliwe skoro zgaga wraca im wieksza ciaza, to i tego bym sie nie zdziwila mnie ostatnio jednego dnia tez mdlosci trzymaly.Dziewczyny nawrot mdłości możliwe ? Po kazdym posiłku mdli mnie na potegę [emoji24]
gato
Strasznie przykry ten dzień, nie jestem w stanie przestać myśleć o tym co spotkało jedną z nas [emoji22] .
@Truskawwczko trzymaj się dzielnie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@Truskawwczko trzymaj się dzielnie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
@olivka85 jeżeli powróciła moja najwieksza ciążowa zmora to chyba oszaleje [emoji80]
HappyBabyMama
Kurde chyba dziś przesadziłam mam takie napięcie w brzuchu ze szok. Juz dwie nospy zjadłam i nic. Nie wiem co na to poradzić. Własne przyjechaliśmy - w końcu w domku!
reklama
Danutka24
Weź sobie jeszcze magnez,może prysznic rozluzniajacy i się połóż najlepiej...Kurde chyba dziś przesadziłam mam takie napięcie w brzuchu ze szok. Juz dwie nospy zjadłam i nic. Nie wiem co na to poradzić. Własne przyjechaliśmy - w końcu w domku!