KolorowaMama
Ja wlasnie jestem po poranno-mocym pawiu. Jutro wchodze w 21 tydzien a nadal mi sie zdarza...
Ale tak sobie mysle czytajac o innych dolegliwosciach, ze te moje rzygusy, migreny (tego akurat troche bylo) czy nerwobole lydek (ktore bywaly i bez ciazy) to nic w porownaniu z problemami innych dziewczyn.
Zgagi, hemoroidy, krwawieni itd.
Marquska
Za kilka godzin jade do domu. Moj maz jest w domu od piatku. Mi jest obojetne czy np Szczecin czy Olsztyn Pozanan czy cos innego. Byle to bylo duze miasto czy tam wieksze. Nie nadaje sie do zycia w miescince, gdzie kobiety rodza dziecko za dzieckiem i czekaja na zasilki, bo nie ma pracy ani perspektyw.
Mimo, ze mie jestem typem galeriany i imprezowiczki to chce mieszkac gdzies, gdzie cos sie dzieje - imprezy, eventy, kina, muzea, joga w parku, maratony itd.
Chce miec mozliwosc oddania dziecka do pkola, czy w razie choroby/wypadku nie jechac kilkadziesiat km do szpitala.
Tu, gdzie mieszkam nie moge nawet kupic ubran - tylko Lidl, Bierda i prywatne sklepiki zapomnijcie o sieciowkach i wyprzedazach.
Chcialabym tez kiedys wrocic do pracy, choc na pewno juz do munduru nie wroce. Mam o tyle dobrze, ze pracowac nie musze tylko ja po prostu nie jestem nuczona totalnie nic nie robic przez dluzszy czas. Nawet jak nie pracuje to nie umiem jak inne kobiety, lezec i pachniec.
A seks dziewczyny jest bronia niesamowita. Seks i jedzenie