reklama
Marcje
Fanka BB :)
Marcje najważniejsze ze dzidzia zdrowa! [emoji4]
Ja poznałam płeć juz w 12 tc, wtedy nawet jeszcze nie byłam ciekawa i tak strasznie mnie to zaskoczyło, ze i tak nie uwierzyłam. Ale mój mały ekshibicjonista za każdym razem pokazuje klejnoty, wiec juz wierzę [emoji4] a jak maluszek był ułożony?
Ankamaz super ze synuś zadowolony, to mimo wszystko większy stres dla mamuśki niż dla dziecka [emoji4] No ale przyzwyczaisz się i bedziesz miała czas zeby złapać oddech i... Jeść [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz na prenatalnych na 70% powiedział, ze chłopak, ale wczesniej mówił, ze dziewczynka, wiec nie ufam i czekam z niecierpliwoscią do 5.09
Dzidzia miała położenie podłużne główkowe, wiec do góry nogami fika. No i dowiedziałam sie tez,ze mam łożysko na przedniej ścianie.
malina4444
@Marcje gratuluję wizyty, dobrze, że wszystko ok. Wiem jaka to frustracja jak tak kołują z płcią. Niestety nie mamy na to wpływu.
Bridget chyba właśnie w trakcie wizyty. Czekamy na relację. Powodzenia dla wszystkich wizytujących
Jestem sama z czwóreczką. Mąż pojechał na ważne spotkanie pracowe. Maluchy poszły na drzemkę, ale mój 7 latek i jego 8 miesięcy starszy kuzyn obsikali się nawzajem. Była straszna afera, mają karę słodyczową na kolejne dwa tygodnie. Strasznie cierpią.
Bridget chyba właśnie w trakcie wizyty. Czekamy na relację. Powodzenia dla wszystkich wizytujących
Jestem sama z czwóreczką. Mąż pojechał na ważne spotkanie pracowe. Maluchy poszły na drzemkę, ale mój 7 latek i jego 8 miesięcy starszy kuzyn obsikali się nawzajem. Była straszna afera, mają karę słodyczową na kolejne dwa tygodnie. Strasznie cierpią.
kolorowaMama
@Marcje najważniejsze, ze dzidzia zdrowa ja w pierwszej ciazy nie chciałam wiedzieć jaka płeć i teraz tez nie ale mój B sie uparł. Jakos tak mam, ze nie liczy sie dla mnie płeć i tak moja wiedza nic nie ziemi takie mam podejście
@ankamaz ja tez pije inkę 2-3 dziennie z mlekiem mmmm [emoji7]
@ankamaz ja tez pije inkę 2-3 dziennie z mlekiem mmmm [emoji7]
HappyBabyMama
Marcje a pooglądał dobrze bobasa? Serduszko zdrowe? Paluchy policzone? Wszystko zbadane? Bo dziwne ze jak badał narządy dziecka to sie nie odwróciło ani raz w tym czasie mój bobas to fika jak szalony co chwile inna pozycja wiec moze on zwykle usg ci robił? Dobrze ze wszystko ok. Długo badanie trwało?
A Julia juz po? Truskaweczka?
Shaer co u ciebie? Odezwij sie
A Julia juz po? Truskaweczka?
Shaer co u ciebie? Odezwij sie
Marcje
@gato, Happybabymama, badanie trwało około 20 min, sprawdzała wsłuchać kości, pęcherz,żołądek, wszystkie kończyny, serduszko, ale wlasnie jak zapytałam o paluszki, to powiedziała,ze tego sie nie bada :| ja miałam przeboje na ostatnich prenatalnych, bo dziecko spało non stop i nie chciało sie obracać wiec siedziałam 4 h u lekarza aż sie ułoży i jadłam słodycze żeby je pobudzić... Dziwna była ta lekarka, dlatego nie moge sie juz doczekać badania prywatnie 5 września, jednak prywatnie to zupełnie inny komfort, chociaż niby luxmed tez prywatnie opłacam...:/
@Malina, szacun za cierpliwość i powodzenia z dzieciaczkami! Długo u Ciebie zostaną?
@kolorowaMama, podziwiam za to,ze nie chciałaś i nie chcesz wiedzieć... Ja to ciekawska jestem za bardzo [emoji5]
@Malina, szacun za cierpliwość i powodzenia z dzieciaczkami! Długo u Ciebie zostaną?
@kolorowaMama, podziwiam za to,ze nie chciałaś i nie chcesz wiedzieć... Ja to ciekawska jestem za bardzo [emoji5]
kolorowaMama
@Marcje to chyba zalezy od nastawienia, teraz wiemy na 70%, ze chłopak ale potwierdzi sie 1.09 i ja swojego B słuchać nie moge, ze jak sie okaże, ze bedzie miał trzecia babę w domu to zwariuje itp [emoji849] to mu powtarzam co zasiales bedziesz zbieral
reklama
HappyBabyMama
Marcje a to dobrze ze wszystko dobrze To twój bobasek wstydliwy jest poprostu i nie pokazuje co tam ma Niedługo sie dowiesz
Ostatnia edycja: