reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja juz po usg, było połówkowe w luxmed. Dzidzia ma sie dobrze, wszystkie narządy rozwijaja sie prawidłowo, serduszko słyszeliśmy. Maja tylko jeden ekran, wiec tylko chwile widziałam dzidzie..płci mi lekarka nie powiedziała, bo dzidzia sie zakrywała i nogi dziwnie układała:/ muszę poczekać do 5 września wtedy mam umówione prywatne połówkowe badanie, wiec mam nadzieje,ze sie wtedy ułoży.. Podziwiam mamy, które nie chcą znac płci, ja juz jajko znoszę, zła wyszłam z wizyty,ze nie znam płci... No cóż, dobrze, ze dzidzia zdrowa i to najważniejsze ...

Powodzenia dla pozostałych wizytujących dzis !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po usg, było połówkowe w luxmed. Dzidzia ma sie dobrze, wszystkie narządy rozwijaja sie prawidłowo, serduszko słyszeliśmy. Maja tylko jeden ekran, wiec tylko chwile widziałam dzidzie..płci mi lekarka nie powiedziała, bo dzidzia sie zakrywała i nogi dziwnie układała:/ muszę poczekać do 5 września wtedy mam umówione prywatne połówkowe badanie, wiec mam nadzieje,ze sie wtedy ułoży.. Podziwiam mamy, które nie chcą znac płci, ja juz jajko znoszę, zła wyszłam z wizyty,ze nie znam płci... No cóż, dobrze, ze dzidzia zdrowa i to najważniejsze ...

Powodzenia dla pozostałych wizytujących dzis !

To trzymamy kciuki za wstydzioszka
Ja w pierwszej ciazy mialam niespodzianke i teraz tez nie chcemy plci znac choc slubny juz sie zaczyna wylamywac haha i ostatnio zaczal przebakiwac ze fajnie by bylo wiedziec co mieszka w brzuszku. Wiec mu przekornie mowie ze na pewno dziecko

Syn suuuper ! Taki zadowolony .. to tylko 2 godz. ale i tak jestem z niego taka dumna, wychodził to przybijał piątki z paniami i mówił, że jutro przyjdzie :) Panie fantastycznie podchodzą do tych dzieci, ale to przedszkole prywatne, katolickie ;p najbliżej nas było ;)

Ja to bym mogła jeść i jeść! Jak w nałogu ! Obiecałam sobie,że jak syn już będzie chodził do przedszkola normalnie to zrobię rozpiskę jedzenia na tydzień

Marcje najważniejsze ze dzidzia zdrowa! [emoji4]
Ja poznałam płeć juz w 12 tc, wtedy nawet jeszcze nie byłam ciekawa i tak strasznie mnie to zaskoczyło, ze i tak nie uwierzyłam. Ale mój mały ekshibicjonista za każdym razem pokazuje klejnoty, wiec juz wierzę [emoji4] a jak maluszek był ułożony?

Ankamaz super ze synuś zadowolony, to mimo wszystko większy stres dla mamuśki niż dla dziecka [emoji4] No ale przyzwyczaisz się i bedziesz miała czas zeby złapać oddech i... Jeść [emoji23]

@idealka :) dokladnie! pamiętam pierwsze kroki syna w przedszkolu, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, nagle tyle czasu miałam i się autentycznie dziwiłam co ja robiłam w życiu jak nie miałam dziecka :p
Ale to mija i szybko się przyzwyczaiłam do sytuacji, że dziecko mam tylko od 16 do 20 mniej więcej ;) No i weekendy wtedy to wyzwanie, co tu robić, żeby nie oszaleć hahha

reklama
@idealka :) dokladnie! pamiętam pierwsze kroki syna w przedszkolu, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, nagle tyle czasu miałam i się autentycznie dziwiłam co ja robiłam w życiu jak nie miałam dziecka[emoji14]Ale to mija i szybko się przyzwyczaiłam do sytuacji, że dziecko mam tylko od 16 do 20 mniej więcej ;) No i weekendy wtedy to wyzwanie, co tu robić, żeby nie oszaleć hahha
dokładnie. mój syn strasznie się nudzi w domu jak tylko odbieram go i jedziemy do domu to stoi pod drzwiami i chce na dwór. a w weekend to już wogole cały czas trzeba mu zapełnić. ciekawe jak to będzie z dwójka jak mój M będzie pracował do 22 ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry