reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja brałam tardyferon, sorbifer. Teraz póki co mam w normie hemoglobinę, ale biorę Prenatal, a tam jest żelazo.

Shaer, jak tam,plamisz jeszcze? Daj znać...

Wizytujacym jutro i połówkowym powodzenia :-)

Mnie swędzenie brzucha minęło, masło Body Shop rewelacja, odstawilam oliwke. Dzięki za poradę :-) nie swędzi, brzuch przestał się spinac :-)

reklama
Bardzo Wam dziękuję
Myślę,ze zanim przyzwyczaje się do tego wszystkiego minie parę dni, ale z godziny na godzinę coraz bardziej to do mnie dociera.
Starszy syn ma prawie 7 lat,młodszy 4,5

Według moich obliczeń termin powinien przypadać na końcówkę stycznia.

Ja też mam nadzieję,ze to dziewczynka

Dostałam zlecenie na wszystkie badania,a tym hiv ,toksoplazmoza,glukoza z krwii itd, będę je robić w piątek a we wtorek wyniki będą już u lekarza i mam wizytę.Zobaczymy co mi powie.

A na to 3d chce iść bo,do wtorku chyba osiwieje,a nie chce mieć poczucia,ze mogłam zrobić coś więcej a nie zrobiłam.

O tych badaniach genetycznych zaraz poczytam,to było by bardzo dobre rozwiązanie.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa,i życzę Wam miłego i spokojnego popołudnia ☺
Gratuluje, wszystko bedzie dobrze. Teraz trzeba zaczac dbac o siebie i zebrac mysli:) a z jakiego miasta jestes? Bo jak z Wawy i jestes taka niecierpliwa to na kobielskiej 19 robia usg 18-22tc jest to juz polowkowe za 110zl. Bardzo fajny lekarz to robi i wszystko opowiada ze szczegółami.
Oj wlasnie taki mi sie marzy, wlasnie zeby mielił, ale czy nas nie bedzie budził [emoji33] jak Maz bedzie ranotobil kawe i taki zeby robił mleko a nie ze musze sama pienić w garnuszku, sama nie wiem
Powoli juz ochłonęłam, ale moze jednak sie skusimy

A jaka chustę kupiłaś??? Ja musze poczytać i tez jakas wybrac ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tkana, bawelniana, skosnokrzyzowa, nowa za 120zl wpisz w allegro Womar chusta i wyskoczy kilka tego sprzedawcy.
Witam nowa mame

Ja sie cos zle czuje od godziny. Mam dusznosci i podplamiam. Polwkowe mam 30.08.

Wlasnie sobie uswiadomilam, ze musze jeszcze mlodemu wyprawke do pkola przyszykowac...

No i mamy info o kontrakcie :)
Oj, zeby tylko plamienie nie bylo powazne, dbaj o siebie. Ciesze sie, ze z kontraktem wyszlo korzystnie dla Ciebie, obyscie szybko sie przeprowadzili.
U mnie hemoglobina tez spadła do 10.6 także pewnie żelazo przepisze [emoji20] Dam jutro znać co i jak [emoji2] a to ja jestem pierwsza na polowkowe czy juz któraś była? [emoji5]
No ja bylam w zeszly czwartek na polowkowym w sumie przez przypadek. A na nfz mam 15.09 to juz bedzie troche po czasie ale moj gin powiedzial, ze nie szkodzi, bo to z czwartku wlasnie wyszlo bardzo dobrze.
Mnie bada na każdej wizycie czyli co 3-4 tygodnie.

No coz.. Szczecina nie podpisal poki co, powiedzial ze... mamusia ma mu zalatwic etat w jednostce w Walczu (paskudna dziura) bo to lacznosc a nie zmech. Wtedy do tesciow mielibysmy z 30 km.
Akurat na tyle blisko, ze moze sobie do nich wracac.

Plamie nadal,nie jakos mocno

No coz.. Szczecina nie podpisal poki co, powiedzial ze... mamusia ma mu zalatwic etat w jednostce w Walczu (paskudna dziura) bo to lacznosc a nie zmech. Wtedy do tesciow mielibysmy z 30 km.
Akurat na tyle blisko, ze moze sobie do nich wracac.

Plamie nadal,nie jakos mocno
to czemu on patrzy tylko na siebie. załamka znowu cie w dziurze zostawi jakiejś bo bisko mamusia która nawet pomóc ptz dziecach nie potrafi. Kurde z tym plamieniem to nie fajnie, a boli cie cos? To jest brązowe czy czerwone plamienie? Dzwigałas cos? odpoczywaj Shaer. Trzymam kciuki żeby było dobrze.

reklama
@Czoperka używane- zbyt duże ryzyko jak dla mnie jednak.

@maryqska pojemnik to dodatkowy element o ktory trzeba dbać ale lepsze to niz ręczne spienianie mleka ;)

No to z myciem juz dam rade
A jak to jest z dbaniem o taki ekspres w sensie co ile porządnie wyczyścić??
I jakiej firmy Ty polecasz???

Do góry