reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

KiKi
To co przeglądałam to myslalam o firmie seaco
O tym ekspresie
Link do: Saeco - XSmall Super-Automatic Espresso Machine - HD8745/57 | Williams Food Equipment
Ale jednak to mleczko od razu lepsza wygoda
I myslalam o takim ale cena zabija

Link do: Moltio Carafe Automatic Espresso | Hudson's Bay

Moze urobie Meza ech zaś ta cena mamy robic ta nasza piwnice
I wiem ze Maz bedzie miał kiepsko z godzinami
Moze na raty wziasc ach ach
Nie wiem
Mamy krupsa tutaj sama nie wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@maryqska nie jestem specjalistka od ekspresów, ale doszły mnie słuchy od dalszej rodziny, że dużo mycia jest z tym ekspresem z własnym pojemnikiem na mleko. Choć to pełny automat, więc fajnie od razu dostać cappuccino. Może ktoś ma i się wypowie.
Pamiętam, ze jak ja szukałam ekspresu to czytałam jakieś fora na ten temat.

@maryqska No jak juz kupujecie nowy to ja zdecydowanie polecam taki co sam zasysa mleko.czy mozna u Was kupić ekspresy firmy Nivona?

Nie nie mamy tej firmy
A z myciem naprawde tak cieżko??
Nie mam sił na czytanie forum ledwo ogarniam nasze i nawet kolejnych wątków pobocznych yyyyy

@Truskaweczka2017 dobrz że wyniki w normie.
@KIKI83 mniee też kość ogoowa boli.
któras dziewczyna pisała że jutroa połówkowe? Czy mi sie cos pomylilo?
Wróciłam wlasnie zdluuuugiego spaceru i konam :)
Tak ja jutro polowkowe mam i juz się nie mogę doczekać [emoji4] jestem dobrej myśli ze wszystko jest w porządku [emoji5] ale Waszymi kciukami nie pogardze [emoji8]

reklama
Do góry