reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@KIKI83 @maryqska ja właśnie mam tego typu ekspres, czyli pobiera rurką mleko z kartonu. Po użyciu podstawiam szklankę z gorącą wodą i ją "spieniam". Działa ponad 5 lat. Nie wiem jak Saeco, nie chcę generalizować, ale moja szefowa nie była zadowolona.

@Shaer, super, ze jest juz nowy kontrakt! Bedzie na pewno lepiej, trzymam kciuki żeby wszytsko Wam sie poukładało[emoji110]

@babyWOW, powodzenia na połówkowych jutro i daj znac koniecznie co i jak i jak wyglada w ogole te badanie ile trwa itp.

Jeśli chodzi o ekspres do kawy, to ekspertem nie jestem, ale moi rodzice maja ekspres delonghi taki co mieli kawę od razu kosztował około 2000,00 zł i jest bardzo fajny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie hemoglobina tez spadła do 10.6 także pewnie żelazo przepisze [emoji20] Dam jutro znać co i jak [emoji2] a to ja jestem pierwsza na polowkowe czy juz któraś była? [emoji5]
Jestes pierwsza :)
To napisz prosze co Ci przepisała to ja tez sobie kupie bo mam wizyte dopiero 13.09 to nie chce tyle czekac na działanie.
Dziewczyny doradzicie co mialyscie przepisane na niskie zelazo?

mi lekarz też zalecił żelazo ale powiedział że jeśli hemoglobina nie jest poniżej 10 to nie ma powodu do zamartwiania się tym.

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Shaer chyba Ci będę zazdrościć tego Szczecina ... tak blisko morze :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@KIKI83 a polecasz w ogóle rozglądanie się za używanymi ekspresami? Ma to sens czy za duże ryzyko?

@Shaer super informacja z tym Szczecinem, ciesze się że wreszcie opuścisz to straszne miasteczko! Mnie też czeka przeprowadzka do nowego miastaczka, które będę oswajać z dzieckiem przy cycku więc będziemy się wspierać :)

reklama
Do góry