reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

KiKi
To co przeglądałam to myslalam o firmie seaco
O tym ekspresie
Link do: Saeco - XSmall Super-Automatic Espresso Machine - HD8745/57 | Williams Food Equipment
Ale jednak to mleczko od razu lepsza wygoda
I myslalam o takim ale cena zabija

Link do: Moltio Carafe Automatic Espresso | Hudson's Bay

Moze urobie Meza ech zaś ta cena mamy robic ta nasza piwnice
I wiem ze Maz bedzie miał kiepsko z godzinami
Moze na raty wziasc ach ach
Nie wiem
Mamy krupsa tutaj sama nie wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@maryqska nie jestem specjalistka od ekspresów, ale doszły mnie słuchy od dalszej rodziny, że dużo mycia jest z tym ekspresem z własnym pojemnikiem na mleko. Choć to pełny automat, więc fajnie od razu dostać cappuccino. Może ktoś ma i się wypowie.
Pamiętam, ze jak ja szukałam ekspresu to czytałam jakieś fora na ten temat.

@maryqska No jak juz kupujecie nowy to ja zdecydowanie polecam taki co sam zasysa mleko.czy mozna u Was kupić ekspresy firmy Nivona?

Nie nie mamy tej firmy
A z myciem naprawde tak cieżko??
Nie mam sił na czytanie forum ledwo ogarniam nasze i nawet kolejnych wątków pobocznych yyyyy

@Truskaweczka2017 dobrz że wyniki w normie.
@KIKI83 mniee też kość ogoowa boli.
któras dziewczyna pisała że jutroa połówkowe? Czy mi sie cos pomylilo?
Wróciłam wlasnie zdluuuugiego spaceru i konam :)
Tak ja jutro polowkowe mam i juz się nie mogę doczekać [emoji4] jestem dobrej myśli ze wszystko jest w porządku [emoji5] ale Waszymi kciukami nie pogardze [emoji8]

reklama
Do góry