reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
A ja wczoraj wieczorem wypiłam coca colę cała puszkę i usnęłam grubo po 2 masakra byłam zmeczona a spac nie mogłam i chyba to przez to [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj expres to moje marzenie, taki co sam mieli i od razu leci spienione mleko, obiecalam sobie, ze jak juz zamieszkamy sami to sobie kupie. Takie jak mi sie podobaly ok 2tys.

Zaszalalam wczoraj zamowilam jeszcze chuste, kilka pieluszek tetrowych i termosy. Min na zupke i kubek termiczny na pol litra kawy :D

Oj wlasnie taki mi sie marzy, wlasnie zeby mielił, ale czy nas nie bedzie budził [emoji33] jak Maz bedzie ranotobil kawe i taki zeby robił mleko a nie ze musze sama pienić w garnuszku, sama nie wiem
Powoli juz ochłonęłam, ale moze jednak sie skusimy

A jaka chustę kupiłaś??? Ja musze poczytać i tez jakas wybrac ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@maryqska powiem tak a propos' ekspresów…W dzisiejszych czasach można mieć wszystko co chcesz…Że zrobi o zaprogramowanej godzinie kawę Twoją ulubioną, że zmieli, że sam spieni, będzie cichy itd. Kwestia tylko ile kasy możesz/chcesz na taki ekspres wybulić…Ja choćby nie wiem co, nie wyobrażam sobie życia bez ekspresu i tak ;) Jeśli nie chcesz wydać nie wiadomo ile kasy to przecież zrobienie takie kawy zajmuje chwilkę - większość już ma taki przycisk One Touch i za naciśnięciem jednego przycisku wszystko sam zmieli i spieni i wyda Ci kawę…Nie wiem jakie masz możliwości w Kanadzie, ja akurat handluję szwajcarskim sprzętem i nie wiem czy jest on dostępny u Was też.

@MamusiaToJa no świetna ta historia i też uważam, że jakby miało być źle to już by lekarz coś wyczaił…Także super, ciesz się, że masz już połowę ciąży i szybko Ci zleci :)

Ja dziewczyny już po krótkim wypadzie nad morze…Było supersko :) Odpoczęłam i naładowałam baterie, ale już zaczynam czuć kość ogonową przy dłuższym siedzeniu - tak samo miałam w pierwszej ciąży.
No i najważniejsze! Zaczynam czuć dzidziulka w brzuchu :)))) Zaczynam odróżniać ruchy od jelit i to jest super fajne uczucie <3

Witam nowa mame

Ja sie cos zle czuje od godziny. Mam dusznosci i podplamiam. Polwkowe mam 30.08.

Wlasnie sobie uswiadomilam, ze musze jeszcze mlodemu wyprawke do pkola przyszykowac...

No i mamy info o kontrakcie :)

reklama
Witam nowa mame

Ja sie cos zle czuje od godziny. Mam dusznosci i podplamiam. Polwkowe mam 30.08.

Wlasnie sobie uswiadomilam, ze musze jeszcze mlodemu wyprawke do pkola przyszykowac...

No i mamy info o kontrakcie :)
Shaer to z plamieniami do lekarza uciekaj nie ma żartów!
No i jak kontrakt tam gdzie chcialas? Bedzie dobrze ? Z dała od teściów ?;)

Do góry