HappyBabyMama
Fanka BB :)
@marlena:) ty masz juz 21 tc ale super. Kiedy masz połówkowe bo zapomniałam? No podziwiam cie ze dajesz rade w pracy, ale półtorej miesiąca szybko zleci i sobie odpoczniesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj expres to moje marzenie, taki co sam mieli i od razu leci spienione mleko, obiecalam sobie, ze jak juz zamieszkamy sami to sobie kupie. Takie jak mi sie podobaly ok 2tys.
Zaszalalam wczoraj zamowilam jeszcze chuste, kilka pieluszek tetrowych i termosy. Min na zupke i kubek termiczny na pol litra kawy
Shaer to z plamieniami do lekarza uciekaj nie ma żartów!Witam nowa mame
Ja sie cos zle czuje od godziny. Mam dusznosci i podplamiam. Polwkowe mam 30.08.
Wlasnie sobie uswiadomilam, ze musze jeszcze mlodemu wyprawke do pkola przyszykowac...
No i mamy info o kontrakcie