No właśnie przy moim slabej hemoglobinie przydałoby się.musza od dziś zacząć pokrzywomanie@kolorowaMama trzymam kciuki
@brzusio pokrzywę możesz pić spokojnie jest nawet polecana na słabe wyniki krwi bo ma dużo wartościowych składników. Także możesz pić śmiało
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
No ja właśnie myslalam o calym zestawie stuva dla.mojej olci ale kupilismy taniej bialy zestaw niezestawAniay fajna ta komoda , ja ze wzgledu na malo miejsca wole przwijak na lozeczku a obok kupie te szafe co w linku twoim jest obok, mam do corki taki zestaw jest super!
Link do: MALM Chest of 4 drawers, white - 80x100 cm - IKEA
Szuflady które też do dzieciecego pokoiku wezmiemy.
I niedroga szafe do ktorej linku tetaz znalezc nie moge.
Wyszlo duzo taniej niz stuva a wyglada bardzo ladnie.
Nie to moja 8 letnia córa ma niedoczynnosc tarczycy od urodzenia niema wcale tarczycy i jest pod kontrolą lekarza endokrynologa.Nutka
Duzo zdrowka dla Was. U Was trzecia cora bedzie?
Trzeba by spis dat porodoe i plci dzieciaczkow uzupelnic.
Bridget Jones
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
Znowu mi się nie chce w pracy siedzieć,rozleniwilam się.
Zapisałam się na usg 4d,czy któras z was myślała o tym żeby zrobić takie badanie?uznałam ze chce bliżej poznać bobaska skoro nie bardzo czuje ruchy to sobie przynajmniej pooglądam co tam słychać w brzuchu
Znowu mi się nie chce w pracy siedzieć,rozleniwilam się.
Zapisałam się na usg 4d,czy któras z was myślała o tym żeby zrobić takie badanie?uznałam ze chce bliżej poznać bobaska skoro nie bardzo czuje ruchy to sobie przynajmniej pooglądam co tam słychać w brzuchu
betina79
BridgetJones ja robilam takie bad w pierwszej ciazy I mam super pamiatke, piekne zdjecie buzki I nawet filmic
Tym razem babeczka przy kazdym usg przechodzi na chwile na 3d wiec moge ogladnac bobasa w pelnej okazalosci, ale jakiegos fajnego zdjecia to jeszcze nie zrobila. moze w pn na polowkowym jej sie uda ; )
Tym razem babeczka przy kazdym usg przechodzi na chwile na 3d wiec moge ogladnac bobasa w pelnej okazalosci, ale jakiegos fajnego zdjecia to jeszcze nie zrobila. moze w pn na polowkowym jej sie uda ; )
olivka85
Dokladnie. Jeszcze tak jak moj syn sikal wszędzie tym siusiakiem zawsze jak go przewijalam to ciagle lozko bym miala zalaneJa miałam przewijak na łóżeczku i było mi bardzp wygodnie. Nie wyobrażam sobie natomiast przebierania dziecka np na łóżku. Gdy przebierałam tak synka to myślałam, że później się nie wyprostuję, zwłaszcza na samym początku po porodzie :/
katem86
Dziewczyny nie nadrobilam was jeszcze ale musze sie wam wyzalic bo jestem tak zirytowana ze zaraz pekne.... bylam dzis u poloznej na wizycie. Zbadala mi mocz, posluchala serduszka i.... TO WSZYSTKO. malo tego nastepna wizyte mam... uwaga... NA STYCZEN! no macie pojecie? Wlasciewie to jak urodze wczesniej to juz jej moge nie zobaczyc! Co wiecej nawet mnie nie zwazyla. Zwazylam sie sama i kolejny dol... 5kg na plus. Ja sie zalamie.... az mi sie plakac chce....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katem86
Tort kupny od pani ktora robi torty i ciasta [emoji6] ja jestem beztalencie do pieczenia. Ale to byly swieze owoce polane tak jakby taka rzadka zelatyna [emoji6]Witam Was. U mnie pada więc siedzimy w domu.
Mama 5 letniego Wojtusia czym przyozdabialas tort? Mój Wojtuś ma za tydzień 6 urodzinki i zawsze sama piekę tort.
Co do UP to musiała się trafić jakaś formalistka, ja się nie stawiałam ma wizytę po uprzedzenia A podpis składałam przy następnym terminie.
Marlenka spokojnie, pierwsza reakcja zawsze taka jest, moja kumpla tak miała a zmiana mieszkania wyszła im tylko na lepsze. Nie ma tego złego...
U nas od początku źle się zaczęło, jak tylko dowiedziałam się o ciąży (w moje urodziny-taki prezent sobie wymarzylam) to zaraz mojego M zwolnili i tak do tej pory radzimy sobie, nie jest łatwo ale trzeba być silnym.
Ja też rozglądam się za mieszkaniem, z tym że mam upatrzone w Będzinie.
U mnie ruchy bardzo często odczuwalne więc jestem spokojna, jutro na badania a już za tydzień prenatalne.
:-)