HappyBabyMama
Fanka BB :)
Na styczeń? Przepraszam a na kiedy ty masz termin? No paranoja. Nie wiem jak tam u wa jest ale nie mozesz isc do innej położnej? Albo isc gdzies i nie mowić ze byłas juz u lekarza? Tylko ze dopiero zaczęłaś chodzic i noe dawać karty ciazy tylko niech co założą nowa. Nie możecie isc prywatnie i wymagać usg cY tam kolejnej wizyty? Jezu jakaś masakra! Ja w szoku jestem i rozumiem twoje zdenerwowanie. Babę bym rozszarpała. Oni nie sprawdzają stanu zdrowia dziecka? Typu serce nerki itp? Nie interesuje ich czy rośnie prawidłowo czy układa sie odpowiednio? Ja pierdolę - przepraszam ale to jest jakies przegięcie serio! Na styczeń no ja pierdziele jak urodzisz to pójdziesz do niej na kawke opowiedzieć jak było chyba...Dziewczyny nie nadrobilam was jeszcze ale musze sie wam wyzalic bo jestem tak zirytowana ze zaraz pekne.... bylam dzis u poloznej na wizycie. Zbadala mi mocz, posluchala serduszka i.... TO WSZYSTKO. malo tego nastepna wizyte mam... uwaga... NA STYCZEN! no macie pojecie? Wlasciewie to jak urodze wczesniej to juz jej moge nie zobaczyc! Co wiecej nawet mnie nie zwazyla. Zwazylam sie sama i kolejny dol... 5kg na plus. Ja sie zalamie.... az mi sie plakac chce....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom