reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Julia lez a jakos sobie poradzicie na pewno moze nie bedzie tak cieżko jak sie wydaje.
Katem wszystkiego najlepszego dla synka :) przystojniacha :)
Miłego dnia dla was.
A mój bobasek chyba zmienił ułożenie bo w końcu mnie nic nie kuje :) Aaa happy :)
Shaer i jak weekend spędzasz?
Kolorowa mama co i ciebie? Wszystko dobrze? Kiedy bedziesz wiedziała co i jak?

reklama
Spedzam ogladajac Barbie z synem. Film o ksiezniczkach i wrozkach :)

Teoche sie juz pogubilam kto i co wiec dziewczynom ktore leza i sa smutne zycze radosci usmiechu i wiary oraz zdrowka

Tesciowa mam gdzies. Ani sie do ich nie wprowadze ani nie pozwole jej do nas. A jak moj maz chce ich goscic to niechaj im usluguje.

Witam u nas pada i jest fajnie ,ja ostatnie dni to taki nygus jestem ze masakra nic mi się nie chce.
Ja jeszcze nic nieprzywiozłam nic niemam do dzidziusia dzis 19 tydzięń więc jeszcze troche czasu mam .
Kolorowa mama trzymaj sie ,jak sie dzis czujesz kiedy wyniki ?
julia0903 lez odpoczywaj bedzie ok.

Dziewczyny jakie macie tętno? Bo ja mam 109 ud/min przy niskim ciśnieniu i dzisiaj to aż mi cycki podskakują w takt serca tak mi bije mocno:) Macie tez tak?
W Warszawie upał 30,5 stopnia

Ja tez nic nie mam... Nie wiem czy jest sens zwozic do mieszkania bo nie mam nawet miejsca czy odczekac jeszcze z dwa miesiace..

Nutka nie ty jedna niemasz nic do malenstwa;)
No moze przewijak mam i jakies posciele ale to po corce, reszte trzeba kupic[emoji4]
Ale ja dopiero za 2 dni 18tc skoncze heh...
Ja zaczne wyprzedawac ciuszki po corce, mam jeszcze do twgo spacerowke...juz mezowi mowilam ze ma mi kartony po sciagac z garderoby a ja po malu wezme sie za robienie fotek i wystawianie i zbieranie na nowa wyprawke dla synka.

HappyBabyMama no widzisz u ciebie upaly a u mnie leje ...

@ola szybciutko sie zabierasz za wyprawkę. Jej ja jeszcze nic nie mam[emoji58] w październiku sie przeprowadzamy i dopiero wtedy będziemy sie przygotowywać na dzidzie.
Wczoraj oglądaliśmy wózki i łóżeczka [emoji5] dziewczyny mam okropny dylemat z tym wózkiem, bo podoba nam sie Cybex priam i inne już mi sie nie podobają jakościowo :/ a one 4-5 tys. Znacie kogoś kto używał te Cybex czy warte są tej ceny?

@Julia, odpoczywaj, leż i dbaj o siebie, masz kogoś kto może Ci pomoc jak mąż wyjedzie ?

Ja wróciłam z siatami pełnymi owoców i warzyw. Kupiłam 6kg pomidorów i będe robić przeciery do słowików. Dodatkowo jeszcze malinki kupiłam i będe robić tez do słoików na zimę do herbaty [emoji6]
Udało mi tez tez dorwać późne truskawki, przepyszne, słodziutkie dzis zrobię smoothie [emoji7]
Dobrze,ze deszczowo we Wrocławiu bo mam zajęcie na cały dzień[emoji5]

Na obiadek jeszcze gołąbki zrobię [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jakie macie tętno? Bo ja mam 109 ud/min przy niskim ciśnieniu i dzisiaj to aż mi cycki podskakują w takt serca tak mi bije mocno:) Macie tez tak?
W Warszawie upał 30,5 stopnia

Mi tez tętni podskakuje czasem, wlanie jak jest cieplej. Pytałam lekarza i mówił,ze to normalne w ciazy. Pij duzo wody i odpoczywaj:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, my już wróciliśmy z jeziorka, bo pogoda trochę się popsuła i młody padł na drzemkę. Wzięliśmy go na kajak ale mu się nie spodobało. Wrzucanie kamyczków do wody jest dużo fajniejsze ;)

Ja też wyprawki jeszcze nie ogarniam, chyba że mi jakaś perełka wpadnie w ręce w lumpie. rzeczy wielkogabarytowe posiadam, a resztę kupi się później. Temat prania i prasowania zostawiam na grudzień.

Do góry